Reder
17.05.2003, 20:23:33
Witam!
Mam nastepujacy problem. Chcialbym stworzyc sklep internetowy przy wykorzystaniu tego skryptu:
http://forum.php.pl/viewtopic.php?p=11955#11955
Niestety nie wiem jak rozwiazac problem z koszykiem. Mianowicie chcialbym aby koszyk dzialal w oparciu o sesje. Na pierwszy zut oka moze sie wydawac ze powyzszy skryp rozwiazuje moje problemy niestety nie jest on w stanie zliczyc zawartosci zamowienia z kilku stron a o to mi chodzi. Poprostu chce zeby wchodzac na strone z zaluzmy sprzetem sieciowym i wybierajac z niej jakis towar a nastepnie wchodzac na strone z monitorami i wybierajac z tamtad jakis towar koszyk podliczal wszystko razem a nie tylko produkty z jednego dzialu.
Bede wdzieczny za wszelka pomoc!
Pozdrawiam
spenalzo
18.05.2003, 13:20:55
Nie chce byc niueprzejmy, ale jak nie wiesz jak rozwiazac takie cos, to sie lepiej za sklep nie bierz...
spenalzo
18.05.2003, 13:35:17
Jak chcesz byc programista to musisz umiec myslec i szukac. Ale po powyzszym poscie widze, ze nawet myslec nie umiesz.
Sir Blade
18.05.2003, 13:44:33
cudowna kultura
DeyV
18.05.2003, 14:03:13
"Kulturalny" post Reder został usunięty. Na pw poszła informacja - ostrzeżenie. Jeśli coś takiego sie powtórzy - zostana wyciagnięte konsekwencje.
Przecież jeśli komuś nie odpowiadaja warunki panujące na tym forum, to nie musi z niego korzystać. Regulamin przecież można albo zaakceptować, albo odrzucić.
A my nikogo nie zmuszamy, bo korzystał z naszej pomocy...
spenalzo
18.05.2003, 19:01:20
Ja tylko napisałem to co uważam:
jeżeli ktoś nie wie jak rozwiązać taki problem jak w tym poscie, to niech naprawdę lepiej nie zabiera się za sklep, bo mogą z tego wyniknąć później bardzo duże nieprzyjemności, gdy ktoś wykorzysta dziurę w sklepie, żeby zrobić zakupy na czyjś koszt.
A poza tym programistą nie zostaje się zadając pytania na forum, tylko szukając, szukając i jeszcze raz szukając - czy informacji czy błędów. Ile razy zdarzyło się, że posszukując błędu w skrypcie wychwyciłem kilka innych a coś tam jeszcze zmodernizowałem.
Tymczasem coraz więcej ludzi idzie na łatwiznę i zamiast samemu poszukać leci z byle gównem (za przeproszeniem) na forum... :cry:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.