Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sklep internetowy
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
Reder
Witam!
Mam nastepujacy problem. Chcialbym stworzyc sklep internetowy przy wykorzystaniu tego skryptu:

http://forum.php.pl/viewtopic.php?p=11955#11955

Niestety nie wiem jak rozwiazac problem z koszykiem. Mianowicie chcialbym aby koszyk dzialal w oparciu o sesje. Na pierwszy zut oka moze sie wydawac ze powyzszy skryp rozwiazuje moje problemy niestety nie jest on w stanie zliczyc zawartosci zamowienia z kilku stron a o to mi chodzi. Poprostu chce zeby wchodzac na strone z zaluzmy sprzetem sieciowym i wybierajac z niej jakis towar a nastepnie wchodzac na strone z monitorami i wybierajac z tamtad jakis towar koszyk podliczal wszystko razem a nie tylko produkty z jednego dzialu.

Bede wdzieczny za wszelka pomoc!

Pozdrawiam
spenalzo
Nie chce byc niueprzejmy, ale jak nie wiesz jak rozwiazac takie cos, to sie lepiej za sklep nie bierz...
spenalzo
Jak chcesz byc programista to musisz umiec myslec i szukac. Ale po powyzszym poscie widze, ze nawet myslec nie umiesz.
Sir Blade
cudowna kultura smile.gif
DeyV
"Kulturalny" post Reder został usunięty. Na pw poszła informacja - ostrzeżenie. Jeśli coś takiego sie powtórzy - zostana wyciagnięte konsekwencje.

Przecież jeśli komuś nie odpowiadaja warunki panujące na tym forum, to nie musi z niego korzystać. Regulamin przecież można albo zaakceptować, albo odrzucić.
A my nikogo nie zmuszamy, bo korzystał z naszej pomocy...
spenalzo
Ja tylko napisałem to co uważam:
jeżeli ktoś nie wie jak rozwiązać taki problem jak w tym poscie, to niech naprawdę lepiej nie zabiera się za sklep, bo mogą z tego wyniknąć później bardzo duże nieprzyjemności, gdy ktoś wykorzysta dziurę w sklepie, żeby zrobić zakupy na czyjś koszt.
A poza tym programistą nie zostaje się zadając pytania na forum, tylko szukając, szukając i jeszcze raz szukając - czy informacji czy błędów. Ile razy zdarzyło się, że posszukując błędu w skrypcie wychwyciłem kilka innych a coś tam jeszcze zmodernizowałem.
Tymczasem coraz więcej ludzi idzie na łatwiznę i zamiast samemu poszukać leci z byle gównem (za przeproszeniem) na forum... :cry:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.