Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [skrypt] Open Power Driver
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Bora
Chciałbym przedsawić projekt open Power Driver. Jest to projekt powstający w ramach Open Power Board. W chwili obecnej posiada obsłuje mysql i sqlite.
Oferuje między innymi szybko system cchowania zapytań, prostą konfiguracje, wygodną obsługe zapytań i wiele wiecej. Podczas wydawania wystarczy uruchomić update.php. Plik ten uaktualni lub ściągnie brakujące pliki.
Jest cały czas rozbudowywany.
Zawsze najświeższe zródła
DocBook - dokumentacja
Wiki OPB

W szczególności interesuje mnie czy ktos już z tego korzysta i związane z tym odczucia, czego brakuje itp.

Jednocześnie chciałbym zachęcić do zapoznania się z Open Power Board
SongoQ
Zastanawiam sie jak rozwiazales lapanie bledow sqlite sqlite_error_string(sqlite_last_error ($this->link)), bo to chyba poprawnie nie dziala. Pamietam ze kiedys tez tak chcialem wylapytac i co zle dzialalo, ale sprawe zostawilem bez lapania komunikatow bazy.
Bora
Obecnie już nie pamiętam.sqlite ma jeszcze sporo błędów i u mnie oraz na jednym hostingu sie krzaczyło więc nie starałem sei za bardzo rozgryzać tej bazy.
SongoQ
Jak bys znalazl chwile czasu to mozesz to sprawdzic? Jak zadziala to napisz jaka wersje. Jesli ine bedzie dzialac to bym Ci pomugl zaimplementowac przechwytywanie bledow, bo zamierzam na tej bazie posiedziec. Juz kiedys w jakims open source projekcie widzialem jak to zrealizowali ale za bardzo sie nie przygladalem temu.

Ale jak by co to moge pomuc.
Bora
Zawsze zwraca : SQL logic error or missing database.
Dokładniejsze informacje zwraca czasami jak sie wysypie ale już nie pamiętak w jakich przypadkach.

Ps. interesuje mnie też reszta kodu tongue.gif
SongoQ
Hm no wlasnie tez mi tak zwraca.
Odnosnie reszty kodu poprzegladam jutro w wolnej chwili.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.