Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: www.polkowice.ciezary.prv.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
matrix90
www.polkowice.ciezary.prv.pl

Pozdrawiam.
Pigula
pierwsze co mnie razi to duzy top ktory jest niemal na pol strony albo i jest na pol strony tongue.gif i to przy zalecaniej rozdzielczosci. samo logo mi sie podoba pasuje do trescie strony. na menu miales fajny pomysl tylko ze cos nie tak. moze inna czcionka na twoim miejscu bym cos z tym pokombinowal i wsadzil tam kontakt bo ponizej to lipnie wyglada.
Cytat
Ostatnia aktualizacja
strony:
poniedziałek, 20 czerwca 2005,

wsadzil bym do stopki albo w jakis waski pasek miedzy logo a trescia, nie jest to az tak wazne. w historii jest czcionka o dwoch rozmiarach, zdjecia mozna wyposrodkowac. w dziale zawodnicy tabele sa roznie rozlozone wezsze szersze i taki czasami sie zlewaja.
Kamis
3/4 strony to logo przy rozdzielczości 800x600 - takową posiadam.
BARDZO duża nie czytelność ;/
dag
Nie podoba mi się ;/ Bardzo mała czytelność i estetyka. IMHO zły pomysł z ramkami.
antoncad
Cześć MATRIX90!
Stronka jest bardzo dobrze zrobiona. Logo przyznam jest za duże.
Moja ocena bardzodobra+
Pozdrawiam! smile.gif Życzę powodzenia w realizacji projektu!
revyag
Pierwsze co to wymóg, że najlepiej oglądać w rozdzielczości 1152x864. Powinieneś wiedzieć że większość osób ogląda strony w 1024x768, a strone powinieneś zrobić tak żeby w 800x600 też wyglądała dobrze.
W 1024x768 połowa ekranu to logo(jedyny plus całej strony).
Minusy:
- ramki
- style a właściwie brak styli dla odnośników
- popupy, reklamy
- tekst przylepiony do zdjęć, powinien być jakiś odstęp, lepiej by wyglądało
- mdły kolor tła
- justujesz tekst przylegający do obrazków - nieciekawie w pewnych przypadkach to wygląda
kowal1122
blee!!!
moja ocena 0/10

kompletnie mi się nie podoba ja bym na twoim miescu zaczoł ja robić od nowa angrysmiley.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.