ZielonyPL
1.07.2005, 10:00:45
Witam to znowu ja

Cieszycie się co otóż stworzyłem swoje portfolio, które mam zamiar wypełnić chodzi mi o wasze zdanie na temat wyglądu funkcjonalności i czy wogóle coś takiego może mnie promować. Jedną moją strone mieliście przyjemność już oceniać. Z góry dzięki. Portfolio znajduje sie
tu
revyag
1.07.2005, 10:10:20
Ten projekt nie przemawia do mnie. Denerwujące jest że po kliknięciu na daną opcję trzeba czekać aż te kwadraty znowu sie pojawią. Poza tym na tej storonie przecież nic nie ma poza tą animacją, więc co tu oceniać ?
troche denerwujace jak dla mnie jest oczekiwanie az sie zaladuja podstrony... nie wiem ile masz frejmsów na sek. ale zapodaj troche więcej...i wajnie by bylo gdybys doladowal akcje odwrotną jak naciszniesz to sie kwadraty składaja...wypada np ale nie koniecznie preloader i wskakuje strona którą chcieliśmy... prosto i czytelnie... pokombinuj o flash ma większe możliwości... mowie tu o designu
pozdrawiam.
Jeśli już skorzystałeś z Flasha to powinieneś się bardziej wysilić. Lubię estetyczne strony, jednak jak dla mnie za pusto, te kwadraty itp...
kowal1122
1.07.2005, 12:01:33
nie podoba mi się przede wszystkim za pusto a po za tym te takie kwadraty... niewysililes sie
Chewolf
1.07.2005, 12:10:06
Cytat(ZielonyPL @ 2005-07-01 10:00:45)
(...)Portfolio znajduje sie
tu http://www.w3.org/QA/Tips/noClickHere

Prosze nie rób stron w których trzeba czekać aż coś się przemieści !

heh muszę kliknąć w kwadracik i dopiero w po kilku sekundach mi się treść wyświetli ... Jestem stanowczo na NIE dla takich rozwiązań
sobstel
1.07.2005, 13:18:47
w moim skormnym odczuciu flasha powinno sie stosowac tylko w gleboko uzasadnionych sytuacjach. zaprzęganie go do wyswietlanie kilku kwadracików jest dla mnie po prostu pomyłką.
ZielonyPL
1.07.2005, 14:46:17
Dzięki za opinie ale ja dopiero zaczynam przygodę z WWW więc chyba sami rozumiecie pytam was o zdanie bo wiem że poradzicie jeżeli coś jest źle i ja bede mógł to poprawić może mi ktoś w punktach wymienić co zmienić żeby było ok?? Byłbym wdzięczny
sobstel
1.07.2005, 15:09:43
powyżej masz dużo opini i porad to je po prostu przejrzyj
poza tym, na stronie piszesz :
Cytat
Stronę stworzyłem z przeznaczeniem dla osób, które nie maja zbyt dużego doświadczenia w tworzeniu aplikacji internetowych
a powyżej w poście
Cytat
dopiero zaczynam przygodę z WWW
nie rozumiem dlaczego robisz stronę o czymś o czym nie masz zbyt dużego pojęcia...
ZielonyPL
1.07.2005, 17:11:14
Eh to była tylko próba no cóż nie wszysło mi jak pewne większość uważa ale będe próbował dalej aż będzie dobrze na tyle dobrze że wystawię tą stronę.
Pigula
2.07.2005, 18:13:36
po pierwsze uzycie flasha przeciez mozna to zrobic w xhtml+css wprawdzie menu bedzie uproszczone ale to lepiej bo to jest wyjatkowo denerwujace szczegolnie na poczatku jak sie klika na home.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.