Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mam problem...
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
AnGeL Of DeAtH
A wiec motyw jest taki sciagnalem program ktory zalecaja na kazdej stronce WWW ze skryptami php... Program nazywa sie "PHPDEV5". Sklada sie on z 3 podstawowych silnikow startujacych...

1. Apache
2. php
3. MYSQL

Gdy chce uruchomic program pojawie sie okno programu i nagle znika sad.gif mozna tak klikac bez konca sad.gif a co najgorsze sciagalem ten plik z ok. 5 roznych stronek WWW i nic. Poprostu nie idzie go odpalic.

sadsmiley02.gif Co mam robic prosze poradzcie sadsmiley02.gif
Levabul
Myśle że on ma znikać - poprostu zostaje włączony i pracuje w tle. Ale to sa tylko domysły bo niekorzystałem z tego pakietu.
AnGeL Of DeAtH
hmmmm..... SZKODA sad.gif bo wiesz pojawia mi sie OKNO i znika a program sie nie uruchamia i w menagerze zadan ten go niema wiec nieweim czy plik zostal zle sciagniety czy mam zaslabego kompa :/ NP u mojego starszego na kompie plik z tej samej strony a dokladnjej ten sam dzjala bo wlasnie przed chwila go ZAINSTALOWALEM tylko mowie ze u mnie nie dziala niewiem co mam zrobic ten caly php staje sie coraz to trudnjejszy :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.