Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Obciążanie karty kredytowej
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Yorki
Mam zapytanie jaki skrypt php ma mozliwosc obciazania karty kredytowej kupca.
Chodzi o to ze bedzie na mojej stronie z gra on-line mozliwosc konta platnego.
No i nie wiem jak to zrobic. Nie wiem na jakiej zasadzie to dziala . Czy to wyglada tak ze gosc podaje nr rachunku swojego i przychodzi na ten rachunek jakies zapytanie czy przelac taka kwote na koto takie i takie questionmark.gif Bo nie wiem ?
Chciałem zrobic taka gre ze jest test przez 1 tydzien a pozniej jak chce sie dalej grac to trzeba zaplacic np 9,90 jak to zrobic questionmark.gif Jak juz pisalem jestem zielony w php wiec potraktujcie mnie jako początkującego programiste :] smile.gif
mike
Cytat(Yorki @ 2005-09-12 13:39:36)
Jak juz pisalem jestem zielony w php wiec potraktujcie mnie jako początkującego programiste :] smile.gif

Sam chciałeś tongue.gif

Problem na który chcesz się rzucić przerasta Cię z całą pewnością i IMO nie podołasz nie posiadając dobrej (conajmniej) wiedzy o php a co dopiero o programowaniu.

Temat odnośnie płatności na stronach WWW był poruszany kilkakrotnie, poszukaj na forum używając wyszukiwarki.
Pigula
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=5905
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.