Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ocencie
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
11111
http://sancenter.livenet.pl/index.html
hwao
ekm, nie czaje to jakis dowcip?
TomASS
Mnie się podoba.....rysunek na górze smile.gif
Pigula
za duzo bialej przestrzeni miedzy napisami a stopka pozatym kolory bardziej zalobne powinny byc wedlug mnie oraz inne tlo glowne strony. ogolnie duzy minus. ten klient na pierwszysm planie to wyglada jakby go polamalo.
pozatym po co to wogole dales do oceny jak to nawet trudno nazwazc strona nie mowiac juz o tym ze powinienes kontynlowac poprzedni temat zwiazany z Twoja storna klasowa.
strife
Witam,

Jakoś tak za pusto jest na tej stronie. Top strony taki sobie, reszta ujdzie. Design nie jest zły, ale wymaga jeszcze trochę pracy.

Pozdro!
eS...
moim zdanie top jest do wymiany( te postacie, a zwłaszcza ta pierwsza rozmyta), pozatym wszędzie ukośne linie, troche ich za dużo.
pozdrawiam
eska
Marusz
Cytat(hwao @ 2005-09-16 22:27:55)

Uwazaj, bo potem wyladujesz na dole wagi konstruktywnosci w postach vide ten topic.

A co do layoutu... Wyglada jak pozyczony z jakiegos kursu o Photoshopie.
11111
Cytat(Marusz @ 2005-09-19 08:09:24)
Cytat(hwao @ 2005-09-16 22:27:55)

Uwazaj, bo potem wyladujesz na dole wagi konstruktywnosci w postach vide ten topic.

A co do layoutu... Wyglada jak pozyczony z jakiegos kursu o Photoshopie.

ale nie jest
kszychu
Cytat(Pigula @ 2005-09-17 11:06:14)
ten klient na pierwszysm planie to wyglada jakby go polamalo.

Bo to jest mosh boy! laugh.gif
kowal1122
nie jest zle ale to suchar wystawiać strone ktora jest zamknięta blink.gif
11111
co o tym sądzicie
http://sancenter.livenet.pl/portfolio.png
Pigula
bardzo fajny top. ja kombinuje cos podbnego (ale nie chodzi o portofolio) tylko ze ze stoktrotkami winksmiley.jpg tylko te ukosne paski wg mnie nie potrzebne. ogolnie wiecej to bedzie mozna powiedziec jak zrobisz strone.

----------
a zapomnialem zielono ci?? biggrin.gif
kszychu
Zdecydowanie za duży ten top.
lenczewski
1. Najpierw skończ coś
2. Później to pokaż
3. ...to jakiś żart?
scanner
Zamykam.
Pówód: zaniżanie poziomu.

Następnym razem prosże dac dooceny coś, co przynmajmneij w 75% jest skończone. Szkice i projekty na serwetkach proszę zostawić dla siebie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.