Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [layout] lay strony szkoly do oceny :)
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
_Mateo
Witam!

http://thunderstorm.za.pl

Proszę o ocenę tego layoutu, Co zmienic, co jest ok itp. Sorki za ta reklame u gory strony ale brak serwera zmusza mnie do uzycia darmowego smile.gif Ponadto nie ma jeszcze na nim wszystkich grafik, ale bedą winksmiley.jpg najprawdopodobniej nie bedzie tego goscia w logo, pojawi sie tam szkola, ale niestety musze czekac ze zdjeciami a chcialbym ja juz jakos pisac smile.gif
Z góry dzieki za wypowiedzi,

Mateo.

ps. pod FF brzydko wygladaja przyciski z paska logowania, czort wie czemu smile.gif
hwao
juz mówiłem do "czego mi to jest podobne".. i dlatego imho nie wyglada to dobrze...

Musisz duzo cwiczyc zeby cos z tego wyszlo
Balas
Nawet nawet tongue.gif z poczatku mila dla oka, po chwili co zauwazam:
  • Brzydkie tło tytułu menu
  • Tytuły jakos tak dziwnie w rogu siedza smile.gif
  • Tło (kopia tego z menu) nad tekstem
  • Ten "gość" w logu smile.gif Jakis taki... dziwny smile.gif Jakby rozmyty tongue.gif
  • I teraz najgorsze tongue.gif Nie widac przycisków u góry strony, bo zasłania je reklama googli, ktorej wylaczyc nie mozna ;P (pod FF ten X nie dziala sad.gif )
  • Stopka jakby nie z tej bajki smile.gif
  • Napisy twoj login i hasło nie sa na srodku smile.gif (a logowanie i rejestracja tak), a do tego rozne wymiary przycisków pod FF
  • Buttony u gory maja napisy za wysoko smile.gif Najlepiej by wygladało po srodku tej ciemniejszej zieleni a nie calego buttona tongue.gif)
_Mateo
tego mi trza było biggrin.gif zaraz poprawie, tak jak mowilem - tego hipka nie bedzie smile.gif a reklama - niestety, uroki darmowego serwera smile.gif
NuLL
Smierdzi inna pracą - i dlatego jest zle.

1/10 - pozatym jest marnej jakosci
wassago
404 - zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.