Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [skrypt] ST CMS + [layout] Green_theme
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Speedy
Witam :]

Napisałem sobie niedawno taki skromny CMS smile.gif.
Mam nadzieję, że oszczędzimy sobie dywagacji nt. tego, czy jest to CMS, czy też nie, bo nie o to tutaj chodzi winksmiley.jpg. Tak czy inaczej, można za pośrednictwem tego skryptu zarządzać małą lub średnią stroną www i jest on elastyczny, bo jego zachowanie można sobie dowolnie kontrolować za pomocą szablonów Smarty.

Przy okazji możecie też ocenić domyślny szablonik na tę stronę (green_theme):

Strona www

Panel administracyjny

Login: admin
Hasło: qwerty

Wyłączyłem możliwość zarządzania plikami i wersjami językowymi, żeby żadnych numerów nie było tongue.gif. Reszta działa winksmiley.jpg.
Wersja angielska może być kulawa, więc proszę w tym względzie o wyrozumiałość i ewentualne poprawki.

Pozdrawiam.
Liko
Hmm, coś mi domenki nie działają. Może mi się jeszcze dns'y nie odświeżyły, albo cuś. Najlepiej jak byś sprawdził podane linki czy napewno są dobre.
Speedy
Cytat(Liko @ 2005-10-31 19:10:41)
Hmm, coś mi domenki nie działają. Może mi się jeszcze dns'y nie odświeżyły, albo cuś. Najlepiej jak byś sprawdził podane linki czy napewno są dobre.

Na pewno są dobre, tylko diabli biorą te darmowe konta i serwer cba.pl ma często zawiasy... :/ . Proszę Was o wyrozumiałość - spróbujcie wejść za jakiś czas (np. za 1 lub 2h), bo to nie moja wina, że serwer się wiesza...
PS. I tak mam zamiar zainwestować w jakiś tani, ale komercyjny serwer, bo te darmowe badziewia mnie już do szewskiej pasji doprowadzają...

Pozdrawiam
aleksander
mozliwosc komentowania powinna byc oddzielnie dla kazdego obiektu.

Czemu wpisy i strony informacyjne sa oddzielone? content to content.

Przydałaby sie opcja opublikowany tzn ze mozesz schowac jakis wpis.

Edytor wpisow porzadny z przyciskami b i u itp

na razie tyle
pozdrawiam
tiraeth
To bardziej do bloga pasuje niż do cms'a smile.gif
Speedy
Cytat
Czemu wpisy i strony informacyjne sa oddzielone? content to content.

Hm... de facto tak. W przyszłości może jeszcze inaczej zreorganizuję to wszystko winksmiley.jpg

Cytat
Przydałaby sie opcja opublikowany tzn ze mozesz schowac jakis wpis.

To się zrobi. I tak mam to wszystko skonstruowane w ten sposób, że jeśli ktoś tworzyłby stronę ostatecznie, to mógłby sobie w Smarty zdefiniować takie menu, jak mu się podoba, ale i tak pewnie to wprowadzę smile.gif.

Cytat
Edytor wpisow porzadny z przyciskami b i u itp

To jest już kwestia doszlifowania drobiazgów smile.gif.

Cytat
To bardziej do bloga pasuje niż do cms'a smile.gif

Blog to też swego rodzaju cms laugh.gif

Dzięki za uwagi

Pozdrawiam i czekam na dalsze snitch.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.