Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] http://webdate.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
toczek
webdate.pl

Wszelkie sugestie, opinie, pomysly , slowa uznania jak i krytyki smile.gif mile widziane.
thx
dr_bonzo
Menu z :FirmaOfertaPortfolioKontak dalbym wieksza czcionka bo nawet go nie zauwazylem. Moj wzrok powedrowal na "Standardy" (OT: lap?questionmark.gif tongue.gif)
Kod ladnie sformatowany.

"przystosowanie stron WWW do poprawnego wyświetlania się we wszystkich przeglądarkach internetowych" -- samobojstwo? chyba lepiej trzymac sie standardow smile.gif

-------
EDIT: mowilem o defaultowej skorce (innych nie sprawdzilem smile.gif)
Zajec
Nawet jako fanatyk w pełni poprawnego XHTML nie mam się zbytnio czego czepiać :-) Trzy małe, zauważone niedociągnięcia:

1) Span soup
  1. <a href="http://webdate.pl/onas"><span class="ofirmie"><span>Firma</span></span></a>

2) <div class="content"><br /><br /> padding powinien być.

3) CSS: brak koloru tła dla body, font-size wyrażony w pikselach (em, pt)

4) Jak już jest to ładny XHTML 1.1, to proponuję w celu dokończenia profesjonalności wysyłać stroną jako dokument xml, czyli z mime-type application/xhtml+xml . Tu jest prosty sposób dla php: http://www.juicystudio.com/tutorial/xhtml/mime.asp
NuLL
Cytat
Wieloletnie doświadczenie z zakresu web design'u pozwala nam, zmierzyć się z każdym, nawet najtrudniejszym wyzwaniem

Matko, co za kicz.... - czemu przez wiele lat w portfolio znalazl sie jeden projekt ?

WebDate - jak dla mnie nazwa dobra dla systemu randkowego.
stoprocent
Wszedlem n ta strone z portfolio i zastanawialem sie 10 min oczym jest ta strona i dalej nie wiem. Jesli to jest twoj/wasz jeyny projekt to nie wroze tobie/wam dobrej przyszlosci.

A co do strony to czulem sie jakbym czytal specyfikacje W3C a nie strone firmy webdesignerskiej.
revyag
Po wybraniu ostatniego stylu u mnie na ff 1.0.7 pojawia się poziomy pasek przewijania.
Ogólnie jako prezentacja firmy webdesignerskiej wygląda to bardzo interesująco smile.gif.
Merytoryki strony nie będę oceniał snitch.gif
Pigula
Autumn Leaf jest za szerokie oczywiscie nie napis a strona w tym stylu biggrin.gif uwazam ze najlepsze sa style: White Cloud i Landscape tylko ze w Landscape jak jest FIRMA to M wyglada jak duzy bialy kwadrat przynajmniej u mnie FF1.0.7 reszta styli tez dobra ale uwazam ze odbiega troche od wyzej wymienionych
toczek
dzieki za wszystkie wypowiedzi, biore sie za poprawki i pisanie textow moze od nowa ;].
thx
Zajec
Alternatywne style powinny być jeszcze dostępne w zwykły sposób - jako alternatywne arkusze :-)
shpyo
IMO zmiany styli powinny się robić dynamicznie (bez odświeżania strony) i powinny być lepiej wukonane.
kowal1122
nie nie nie!!!

najgorsze to ten text ktory wychodzi za ta strone!
puzniej czcionka i takie pierdoły...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.