Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: JMeter - testowanie aplikacji
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
AxZx
witam

uzywal ktos JMeter?
dr_bonzo
Masz jakis problem z tym skryptem czy zbierasz dane statystyczne?
AxZx
mam problem z uzyskaniem jakis wynikow, chcialbym przetestowac dzialanie jakiegos tam serwisu/portalu ktory stoi sobie u mnie lokalnie.

tak wiec gdyby ktos moglby wyjasnic mi jak sie tego uzywa bede wdzieczny.
po angielsku nie za bardzo rozumiem instrukcje do tego.
aleksander
w ktoryms PHPSol był art o JMeter jak nie żal Ci 30zł to mozesz sobie zamowic numer archiwalny;] i poszukaj u nich na strone moze udostepnili ten art za darmo
AxZx
wlasnie z phpsolutions wzielo sie moje zainteresowanie tym programem, byla to tylko wzmianka, krotki opis programu.

edit:
znalazlem w styczniowym numerze 2005 r.

ma moze ktos ten egzemplarz?smile.gif
mike
Cytat(AxZx @ 2005-12-28 11:05:17)
ma moze ktos ten egzemplarz?smile.gif

Jakoś nie odczułem że chcesz go odkupić.
A prośby o nielegalne dostarczenie (skany, listingi, ...) będe karane.

To tak ku przestrodze mad.gif
AxZx
to jestes w bledzie.
bo ostatnio widzialem ze ktos sprzedaje kilka numerow phpsolutions i stad moje pytania o posiadanie akurat tego numeru.
to teraz tak oficjalnie powiem i jasno, zrozumiale

Czy ma ktoś z forumowiczów numer stycznowy z 2005 roku miesięcznika php Solutions? Jestem zainteresowany odkupieniem.

hmm a takie odkupywanie jest legalne?
sztosz
@mike_mech: Słyszałeś o czymś takim jak domniemanie niewinności? Wiem że polskie prawo czegoś takiego nie przewiduje, ale sama idea "domniemania niewinności" jest, wydaje mi się, co najmniej słuszna. Wrzućcie na Luz panowie władza.

_______
Jeżeli ten posta zostanie usunięty to proszę o jasne wyjasnienie dlaczego, na PW. Dziękuję.
mike
Widzę że wywołałem porusznie więc dam się wciąnąć w OT'a.
~sztosz, tak, masz rację. A nawet więcej: w polskim prawie jest zasada domniemanej niewinności.
Tylko niestety z doświadczenia wiem że większość próśb na Hydeparku dotyczy, bądź co bądź, nielegalnego dotarcia do różnych materiałów.
Stąd mój komentarz kilka postów wyżej.

Ale jeśli wszystko jest OK, to nie ma oczym mówić i nie brnijmy w OT'a.
Ewentualnie jak coś to na PW.

----added----
"Władza" i pożądek to jedno a tyrania to drugie winksmiley.jpg
Nie wiem czemu bałeś się o swojego posta.
Jest poprawny politycznie tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.