Chodzi mi o ocenę estetyki strony pod względem kodu html, a także o ocene menu zrobionego na divach

Z góry dzieki za wszystkie oceny !
PS: Jakie logo pasowałoby do mojej strony domowej

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3c.org/TR/1999/REC-html401-19991224/loose.dtd"> <!-- saved from url=(0027)http://www.kportal.goin.pl/ --> <META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-2"> <STYLE type=text/css>BODY { BACKGROUND-COLOR: #000000 } .link { COLOR: #999999 } #menu UL { PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 0px; PADDING-TOP: 0px; LIST-STYLE-TYPE: none } #menu A { PADDING-RIGHT: 12px; DISPLAY: block; PADDING-LEFT: 8px; FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 14px; PADDING-BOTTOM: 3px; WIDTH: 9em; COLOR: #ddd; PADDING-TOP: 3px; BORDER-BOTTOM: #444 1px solid; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; BACKGROUND-COLOR: #222; TEXT-DECORATION: none } #menu A:hover { COLOR: #fff; BACKGROUND-COLOR: #222 } #menu LI LI A { PADDING-RIGHT: 3px; DISPLAY: block; PADDING-LEFT: 17px; FONT-WEIGHT: normal; PADDING-BOTTOM: 3px; WIDTH: 9em; COLOR: #aaa; PADDING-TOP: 3px; BORDER-BOTTOM: #444 1px solid; BACKGROUND-COLOR: #333; TEXT-DECORATION: none } #zawartosc { BORDER-RIGHT: #666 1px solid; BORDER-TOP: #666 1px solid; MARGIN: 10px auto; BORDER-LEFT: #666 1px solid; WIDTH: 89%; COLOR: #eee; LINE-HEIGHT: 130%; BORDER-BOTTOM: #666 1px solid; BACKGROUND-COLOR: #333 } #naglowek { PADDING-RIGHT: 75px; PADDING-LEFT: 75px; BACKGROUND-IMAGE: url(skymen.bmp); PADDING-BOTTOM: 75px; PADDING-TOP: 75px; BORDER-BOTTOM: #000 1px solid; BACKGROUND-REPEAT: no-repeat; BACKGROUND-COLOR: #222 } #naglowek H1 { PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 0px; PADDING-TOP: 0px } #lewe_menu { FLOAT: left; MARGIN: 0px; WIDTH: 160px } #prawe_menu { FONT-SIZE: 13px; FLOAT: right; MARGIN: 0px; WIDTH: 160px; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif } #tresc { BORDER-RIGHT: #000 1px solid; PADDING-RIGHT: 1em; PADDING-LEFT: 1em; FONT-SIZE: 12px; PADDING-BOTTOM: 1em; MARGIN-LEFT: 146px; BORDER-LEFT: #000 1px solid; MARGIN-RIGHT: 165px; PADDING-TOP: 1em; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif } #stopka { CLEAR: both; PADDING-RIGHT: 0.5em; BORDER-TOP: #000 1px solid; PADDING-LEFT: 0.5em; PADDING-BOTTOM: 0.5em; MARGIN: 0px; COLOR: #555; PADDING-TOP: 0.5em; BACKGROUND-COLOR: #111 } #lewe_menu P { MARGIN: 0px } #prawe_menu P { MARGIN: 0px } #tresc H2 { MARGIN: 0px } </STYLE> <BODY> <DIV id=zawartosc> <DIV id=lewe_menu> <DIV id=menu> <UL> <UL> <UL> <UL> <DIV id=prawe_menu> <P> Zmiana wygładu strony zaowocowała licznymi błędami... nieprzejmujcie się nimi bo zniknš w cišgu paru dni i wszystko będzie okej :] własnie naprawilem i zrobilem nowe logo i teraz bedę robil to chelerne logowanie na stronke i reszte... <br> napisał: kowal <br> <br> W końcu mamy galerie i filmy! Galeria zapełniła się zdjęciami, polecam poogladać! <br> napisał: kowal <br> <br> stronka jest teraz pisana nie w html'u tylko php. napisał: kowal<br> napisał: kowal <br> <br> napisał: kowal <br> <br> kolejna zmiana serwera na większy i dający więcej możliwości! Teraz mamy już php 4/5 i bazy danych jedyne co się nie polepszyło to szybkość przesyłania danych z serwera. Właśnie zacząłem pracować nad toturialami parkour'owimi ale nie wiem kiedy będzie pierwszy. Maksymalnie zajmie mi to tydzień a na początek dam monkeya i king-konga. do strony.<br> napisał: kowal