Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [layout+kod]Dealer Opla
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
mda
Witam,
Moja pierwsza praca do oceny, narazie tylko zrobilem menu we flashu, foto tez bedzie animowane, strona wykonana wedlug xHTML 1.1, Co o tym sadzicie?
projekt
Balas
Mi sie podoba, bez zbednych bajerow, czysto smile.gif

Jakbym mial cos doradzic to sproboj tak zmniejszyc strone aby byla bez paskow przewijania na 1024/768 smile.gif (zmniej menu albo "najedz" nim na logo winksmiley.jpg )
vieri_pl
Mógłbyś skasowac tak dużą przerwę między topem strony a menu... i ten szary pasek między logiem a zawartością i wtedy może by w 1024x768 strona zmieściłaby się bez paska przewijania...

A ogólnie bardzo ładna smile.gif
pawel_k
wlasciwie to ladnie ale po co uzywac flasha do czegos co mozna osiagnac za pomoca samego css'a? wystarczy dla listy menu na :hover podmienic obrazek tla i tyle, a tak jak ktos nie ma flasha to lipa z ogladania strony...
Ociu
Nie. Dla mnie to nie jest projekt dla dealera. Strona ma być prosta, przyciągająca oko, stonowana. Ta taka nie jest.
Levabul
W zasadzie podoba mi się tra prostota całego designu aczkolwiek tak jak juz ktoś pisał - zbędna zabawa z flashem, a dotego niepodoba mi się grandient "nasz adres" i "twoja jazda próbna".
Vogel
po co flash w menu? do podswietalnia grafy styknie hoover
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.