Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] stronka z ligą PES :)
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Janek111
Witam smile.gif
Chciałbym żebyście ocenili stronke KLIK. Głównie chodzi mi o wygląd i funkcjonalność, bo co do kodu to napewno jest jeszcze sporo błędów. Zostało mi jeszcze troche działów do zrobienia, także narazie to tak wstępnie wszystko jest. Pozdrawiam smile.gif
Fuzja
Za dużo grafiki to tutaj nie ma.
Poza tym :
Cute News : blee;)
Tables : blee;)
Janek111
To dopiero moja druga strona takze nie znam jeszcze zbyt wielu metod tworzenia. Wiem ze zamiast tabel lepiej divow uzywac smile.gif W swoim czasie sprobuje to zmienić.
Co do newsow to ja nie narzekam. Co w cute news jest takiego malo konkretnego ? biggrin.gif A co do tej grafiki - chciałem zeby strona byla dosc prosta, ale jak mi cos przyjdzie ciekawego to glowy to dodam, chyba ze Wy macie jakis pomysl.
TomASS
Ja bym jakoś "zunifikował" obrazki - np. bardzo ładne są "Co na forum", "Newsy" - aby były takie same na górze smile.gif (forum, strona główna). Jak na drugą stronę to super smile.gif 6/10 smile.gif
trucksweb
albo ja jakis wypaczony jestem albo swiat sie cofa tongue.gif
strona nic rewelacyjnego nie ma, nawet nie wiadomo o czym bedzie.
Co z tego ze grafiki nie ma ? a ta co jest to nadaje sie do kosza !
Ulozenie modulow standardowe- moze i funkcjonalne ?
Na stronie glownej tak duze wiadomosci z forum za zbedna- tylko zagluszaja strone.
Poza tym te grafiki na forum i przy newsach ni w 5 ni w 10 blink.gif

0/10 (mimi iz to Twoja 2 strona)
Wykrywacz
za jasny ten zielony, stonuj bo można oczopląsu dostać. Jak na 2 stronę moim zdaniem nieźle.
Ja niewiedze nic złego w rozmieszczeniu może fakt lepiej na div'ach.

całkiem nieźle 6/10
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.