Witam Chciałbym żebyście ocenili stronke KLIK. Głównie chodzi mi o wygląd i funkcjonalność, bo co do kodu to napewno jest jeszcze sporo błędów. Zostało mi jeszcze troche działów do zrobienia, także narazie to tak wstępnie wszystko jest. Pozdrawiam
Fuzja
2.04.2006, 11:01:04
Za dużo grafiki to tutaj nie ma. Poza tym : Cute News : blee;) Tables : blee;)
Janek111
2.04.2006, 11:06:07
To dopiero moja druga strona takze nie znam jeszcze zbyt wielu metod tworzenia. Wiem ze zamiast tabel lepiej divow uzywac W swoim czasie sprobuje to zmienić. Co do newsow to ja nie narzekam. Co w cute news jest takiego malo konkretnego ? A co do tej grafiki - chciałem zeby strona byla dosc prosta, ale jak mi cos przyjdzie ciekawego to glowy to dodam, chyba ze Wy macie jakis pomysl.
TomASS
2.04.2006, 11:08:52
Ja bym jakoś "zunifikował" obrazki - np. bardzo ładne są "Co na forum", "Newsy" - aby były takie same na górze (forum, strona główna). Jak na drugą stronę to super 6/10
trucksweb
2.04.2006, 13:35:00
albo ja jakis wypaczony jestem albo swiat sie cofa strona nic rewelacyjnego nie ma, nawet nie wiadomo o czym bedzie. Co z tego ze grafiki nie ma ? a ta co jest to nadaje sie do kosza ! Ulozenie modulow standardowe- moze i funkcjonalne ? Na stronie glownej tak duze wiadomosci z forum za zbedna- tylko zagluszaja strone. Poza tym te grafiki na forum i przy newsach ni w 5 ni w 10
0/10 (mimi iz to Twoja 2 strona)
Wykrywacz
5.04.2006, 15:59:08
za jasny ten zielony, stonuj bo można oczopląsu dostać. Jak na 2 stronę moim zdaniem nieźle. Ja niewiedze nic złego w rozmieszczeniu może fakt lepiej na div'ach.
całkiem nieźle 6/10
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.