no cuz, klikam na tym forum dosc dlugo. pewnie gdzies od 2003. Najpierw jako invx - zostalem zbanowany potem t-rex - zostalem zbanowany - potem alewa2 - ban - teraz right6

.
No ale do sedna. Jako invx, zalozylem serie slawetnych tematow, ze na forum dzieje sie zle. (tak BTW zostaly zamkniete

). Ze moderatorzy nie wiedza co robia, leca w kulki sobie. I musze wpoiedziec ze mialem racje, teraz moje wczesniejsze spostrzezenia sie potwierdzily. A dlaczego ? bo teraz jest lepiej

jako invx mialem na koncie iles tam postow, i mimo wszzystko staralem sie pisac posty na poziomie, bo mi jednak na czyms zalezalo (z tad tez mialem drugie konto T-rex na posty bzdurne). Teraz mi zalezy napewno mniej na koncie. I wale czseto tematu idiotyczne. A jednak warningow nie mam

Tak wiec zmienilo sie duzo, widze to tez po innych tematach. Czuje sie poniekad spelniony. Cos chyba zrobilem. I tutaj chce wyrazic wielkie podziekowania, dla kolegi
nospora, ktory mimo swoich problemow rodzinnych, nieraz zyczliwie sie zachowal. Ale sa tez nadal niechlubne wyjatki jak np, kolega
Nulltak wiec nabijanie warningow przez moderatorow mialo miejsce. A ja jako ze protestowalem zostalem znienawidzony.
moze by tak odbanowac INVX'a ?