Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: To ja Invx sie nazywam ...
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
right6
no cuz, klikam na tym forum dosc dlugo. pewnie gdzies od 2003. Najpierw jako invx - zostalem zbanowany potem t-rex - zostalem zbanowany - potem alewa2 - ban - teraz right6 tongue.gif.

No ale do sedna. Jako invx, zalozylem serie slawetnych tematow, ze na forum dzieje sie zle. (tak BTW zostaly zamkniete tongue.gif). Ze moderatorzy nie wiedza co robia, leca w kulki sobie. I musze wpoiedziec ze mialem racje, teraz moje wczesniejsze spostrzezenia sie potwierdzily. A dlaczego ? bo teraz jest lepiej smile.gif
jako invx mialem na koncie iles tam postow, i mimo wszzystko staralem sie pisac posty na poziomie, bo mi jednak na czyms zalezalo (z tad tez mialem drugie konto T-rex na posty bzdurne). Teraz mi zalezy napewno mniej na koncie. I wale czseto tematu idiotyczne. A jednak warningow nie mam ohmy.gif Tak wiec zmienilo sie duzo, widze to tez po innych tematach. Czuje sie poniekad spelniony. Cos chyba zrobilem. I tutaj chce wyrazic wielkie podziekowania, dla kolegi nospora, ktory mimo swoich problemow rodzinnych, nieraz zyczliwie sie zachowal. Ale sa tez nadal niechlubne wyjatki jak np, kolega Null

tak wiec nabijanie warningow przez moderatorow mialo miejsce. A ja jako ze protestowalem zostalem znienawidzony.

moze by tak odbanowac INVX'a ? tongue.gif
nospor
Cytat
Ze moderatorzy nie wiedza co robia, leca w kulki sobie. I musze wpoiedziec ze mialem racje, teraz moje wczesniejsze spostrzezenia sie potwierdzily. A dlaczego ? bo teraz jest lepiej

tak wiec nabijanie warningow przez moderatorow mialo miejsce.

A wiec po kolei. Jako right6 byles traktowany przez nas jak każdy nowy user. Jako right6 zanotowano wobec ciebie 7 wykroczen. Dwa znich po dwa razy. Ale ze byles "nowym" userem, czekano jak zawsze w takim przypadku na ok. powtórzenie 3 tych samym wykroczen lekkich.
A oto lista, bys znowu nie powidzial ze jestemy goloslowni:
zly temat - "pisze w bardzo nietypowej sprawie"
niechec do manuala
Nie uzywanie znacznikow - ale to akurat nawet jako invx by uszlo za pierwszym razem
zle bbcode
zle bbcode
nabijanie postow
nabijanie postow
Za wszystkie z tych wykroczen (procz znacznika bo tego jeszcze nie bylo gdy byles invx) jako invx czy jako inny koles byles nie raz upominany, nie raz karany.
A ty zakladasz nowe konto i znowu sie nie stosujesz. Ale jako nowy user masz prawo a moderatorzy upominają na poczatku za to tylko. Ale ty jestes tu od 2003 roku i nadal nie wiesz jak sie zachowac? No chlopie, bez jaj. I ty twierdzisz ze jestes nie slusznie traktowany i obrywasz za nic? ech....
czyli zarabiasz 60% za te wykroczenia + 40% za caloksztalt = .... smile.gif

edit: wykroczen z innych kont juz mi sie nie chce przytaczac. Przytoczylem tylko z right6
mike
To ja dołączę do ~NuLLa.

Już dawno mówiłem że ten cymbał ~right6 zachowuje się tak jak baran ~invx.

"moze by tak odbanowac INVX'a ? "
A może by tak go zgnoić.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.