Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jeżeli wchodzę na forum z 2 różnych kompów
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
orson
Witam

Odwiedzam forum z pracy oraz z domu ... i musze się za każdym razem logować ... tak jest od tego tygodnia - przedtem byłem cały czas zalogowany i w domu i w pracy ... zmienialiście coś questionmark.gif możecie zmeinić spowrotem rolleyes.gif

pozdrawiam
Turgon
Cookies.
To cena bezpieczeństwa orson.
seaquest
orson: może faktycznie masz coś z cookies choć teoretycznie powinno Ci wszystko chodzić (ja tak korzystam z forum: notebook/stacjonarka i działa).

Wyczyść cookies forum na obu komputerach i wtedy spróbuj.
Turgon
To źle Seaquest winksmiley.jpg - wiem, że niedawno hacka mieliście tongue.gif .
I odrazu mówię to nie ja !

http://forum.php.pl/index.php?showuser=4955 - ten gościu był w zarejstrowany i w innej grupie. Jak dobrze pamiętam nawet developerem...
orson
witam

wyczyszczenie cookies pomogło ... musiałem mieć jakieś zaszłości ... teraz tylko sprawa tego że ten post był napisany miesiąc temu winksmiley.jpg może to coś z forum questionmark.gif? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

pozdrawiam
seaquest
orson: hehe, Turgon odświeżył temat, a ja nawet nie zauważyłem.
Turgon
U mnie był jako nowy post o dziwo tongue.gif ... Zwariowane IPB tongue.gif . Więc co mi powiesz z tym hackiem ?
kwiateusz
Turgo o co Ci chodzi ze Slumpem ? on był i jest w developerach ...
Turgon
Pokaże screena bo panowie adminowie już poprawili !
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2a51c77a52374c66.html
Proszę przyznajcie się.
seaquest
Nie bardzo rozumiem do czego mamy się przyznać. Konto Slumpa zostało wyedytowane jeżeli o to chodzi.

Jednakże w chwili obecnej grupa Nieautoryzowani liczy ponad 60 osób i jest to normalna sytuacja. Nie widzę tutaj żadnego problemu.

Bezpieczeństwo forum owszem było poprawiane, ponieważ mieliśmy już raz problemy z włamaniem na forum (o czym informowaliśmy także na wortalu).

Kilka tygodni temu forum zostało także uaktualnione do wersji 2.1.7 i jest aktualizowane na bieżąco (to znaczy tuż po pojawieniu się poprawek). Jestem też w ciągłym kontakcie z Obsługą Klienta w IPS.
kwiateusz
Jak z PW wnioskuje jemu chodzi o to że był włam i zmienili slumpowi grupe... i tyle...
Turgon
Niom, o to jak słabo się zabezpieczyliście... Ktoś był szybszy.
seaquest
Jeżeli chodzi o nasze zabezpieczenia, to zapraszam na wortal. Tam znajduje się informacja o IPB i modyfikacjach jakie zastosowaliśmy (także tych dotyczących bezpieczeństwa).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.