Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: System portalowy dla serwisu o GTA
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
iMax
Szukam dobrego systemu portalowego dla serwisu o GTA. Szukam wiele i nie moge sie zdecydowac. Co mi polecicie ?
bim2
Polecam nie robic serwisu o GTA bo jest ich duzo, no ale...

Polecam ci php-FUSION bardzo dobry jak na taki serwis albo jp ale to w ostatecznosci worriedsmiley.gif
LamaMASTER
jPortal? Nazywasz to coś CMSem? Weź nie doradzaj człowiekowi takich rzeczy, niech się nie kompromituje winksmiley.jpg
bim2
No wiesz, ja zaczynałem na jp (teraz pracuje na własnym cms'ie tongue.gif) I powiem ze po modyfikacjach zsyp.pl staje się w miarę do uzytku. A wogóle jacko mówi że jp3 jest już tyko przerabiaja go ze smarty do własnej klasy smile.gif i dorobia instalację. Podobno jp3 jest już na jakiś stronach smile.gif Dlatego polecam JP tongue.gif jeśli użytkuje 2 to jest banalny w rozbudowie czy robieniu modyfikacji. Chłopak sie na nim nauczy smile.gif no ale jeśli chce coś porządnego dla gta to nie znajdzie bo większość stron ma autorski cms tongue.gif (o gta) Mi najbardzije podoba sie gtathegame.net dlatego powtarzam po raz 2

NIE RÓB STRONY O GTA!!! (za wiele ich jest)
kallosz
Widziałem już serwis o GTA postawiony na "jportal", "post-nuke" oraz własnego autorstwa.
Spróbuj może na eZp > eZp - pl questionmark.gif
RubiX
Teraz serwisów o GTA jest bardzo dużo z czego 70% mało znane (lamerskie) stoją na php-Fusion

Godne polecenia sa 2 serwisy o tej tematyce które stoją na własnych CMS-ach :

GTAM.info
Gta Site

Gtam zdobyło bardzo dużą popularność i jest bardzo dobrym serwisem winksmiley.jpg
A GtaSite nieumsze chyba opisywac poniewaz jest to najlepszy polski serwis o wszystkich seriach GTA
Fuzja
Widzę, że lubisz odpisywać na tematy z sierpnia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.