Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Słownik on-line
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Roki
Witam! Od jakiegos dłuższego czasu mam chęc 'stworzyc' słownik on-line polsko-zagraniczny( nie ważne jaki cool.gif ) działający w dwie strony, którego to zawartoć będę mógł stale uzupełniac i kontrolowac ile jest wyrazów. Ale jak z pewnoscią dobrze wiecie 'chciec', a 'móc' często nie idzie w parze i dlatego zgłaszam się do was z prosbą o rady. Jestem kompletnym laikiem w tej dziedzinie (programowanie itp.), domyslam się, że będzie to php i muszę stworzyć jakis sprawny skrypt, prawda? Pomozecie mi i dacie jakies linki do kursików, które ukierunkowują mnie na 'trop', moze juz gdzies istnieje jakis gotowe szkielety takiego słownika? Wtedy bym sobie przestudiował dopytał się czegos. Czekam na odpowiedzi w tym temacie smile.gif
Siner
Nikt Ci nie podoba gotowych skryptów, tu raczej wrzuca się swoje problemy "z kodem", a linki do kursów masz tu: Temat: Kursy dla poczatkujacych.

A najłatwiej było by to oprzeć o jakąś baze SQL.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.