Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wycena] CMS - od podstaw lub zaawansowana modyfikacja
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Mer
Byłbym bardzo wdzięczny za profesjonalne podejście do sprawy i rzucenie chociaż orientacyjną ceną. I na litość, nie róbcie sobie jaj, bo z tego co zauważyłem raptem 50% osób proszących o wycenę otrzymało w miarę konkretną odpowiedź. ;]

Ma to być rozbudowana internetowa galeria, zbliżona np. do www.deviantart.com . Jak widać w temacie oprócz stworzenia CMSa od podstaw w grę wchodzi również poważna przeróbka jednego z już istniejących, darmowych. W tym drugim przypadku zdaję się na wiedzę i doświadczenie wykonawcy, prosiłbym jednak o krótkie uzasadnienie wyboru - dlaczego akurat ten cms, w czym jest lepszy od innych skryptów tego typu. Zależy mi przede wszystkim na możliwości swobodnej administracji każdym elementem serwisu - od newsów, poprzez forum, aż po komentarze, galerię, uprawnienia dostępu itp...

Cytat
Spis elementów:

• rozbudowany profil użytkownika z komentarzami,
• system newsów wraz z komentarzami,
• skrypt forum w pełni zintegrowanego ze stroną,
• rozbudowana galeria z możliwością swobodnej administracji, podziałem na kategorie, sortowaniem, systemem ocen i komentarzy, tworzeniem miniaturek,
• system prywatnych wiadomości,
• powiadomienia o nowych wiadomościach za pomocą Gadu-Gadu,
• wyszukiwarka,
• ulubione,
• zgłaszanie prac do usunięcia,
• shoutbox
• dodatkowe moduły i komponenty związane z działaniem galerii (szczegóły w specyfikacji),

Do tego dochodzi pocięcie layoutu, html, css... Rzucajcie śmiało cenę, nie mam kłopotów z sercem. ;]
REN
Jak ja pytalem o wycene stworzenia portalu to ceny wachaly sie od 10 do 30tys zlotych.
Podejrzewam, ze tu moze byc podobnie.
revyag
Wycen tu nie prowadzimy.
Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.