Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [strona]Program TV
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
E -dd
Witam wszystkich smile.gif

Prosił bym o ocenę mini strony która zrobiłem ostatnio.

www.program.yom.pl

Pozdrawiam smile.gif
Ociu
Zrób klikalny link.
Jest już taki fajny program Tv online, też pobierane dane z wp.pl, ale posiada wyświetlanie wielu kanałów na raz, pokazuje co teraz laci, wiele styli noi własne ustawienia... miastotv.pl ;-)
E -dd
Wiem widziałem smile.gif Myślisz że lepsze jest wyświetlanie wielu kanałów naraz ? Co do innych opcji miastotvt (zapisywanie ustawień, własne style) to właśnie nie wiedziałem czy to jest potrzebne smile.gif Jak jak wchodzę żeby zobaczyć co jest w TV to tylko patrze i wychodzę więc mi zdawało się że to jest niepotrzebne smile.gif Co reszta o tym myśli ? smile.gif
envp
Mnie sie podoba, bez zbędnych reklam itp. Przydałby się kanał RSS i byłoby fajnie. Ps. juz dodałem do ulubionych jako moj i-program TV smile.gif
tiraeth
Dlaczego nie napisałeś, że skopiowałeś listę wyboru programów z MiastoTV.pl? Wyjaśnij to... smile.gif Może "przypadkowo" w takiej samej kolejności wyświetlasz programy? tongue.gif

Wiadomo, że innej oceny nie mogę wystawić... nie podoba mi się tongue.gif (ocena subiektywna, ale wiadomo, że ciężko w tym przypadku o obiektywizm)

(a i bym zapomniał... potraktuj tego posta jako sarkazm winksmiley.jpg)
E -dd
Spodziewałem się takiej oceny z Twojej strony i jak najbardziej rozumiem smile.gif Co do listy kanałów to masz racje smile.gif Jak Ociu, też korzystałem z Twojego programu i po prostu skopiowałem, nie chciało mi się przepisywać smile.gif Mam nadzieję że nie masz tego za złe ? smile.gif
pawel_k
Cytat(E -dd @ 30.01.2007, 14:10:10 ) *
Co reszta o tym myśli ? smile.gif
u mnie jest tak: mam tv z antena pokojowa ( ehh:/ ), dostepnych jest 6 programow, więc wchodząc na stronę z programem dla mnie fajnie jest że laduja mi sie programy ktore lecą w tym momencie w tv dla wszystkich stacji ktore mam...
dlatego korzystam z programu tiraetha.
a co do Twojej wersji to jest ok, ale masz pecha że jest cos lepszego winksmiley.jpg
NetJaro
Ale zawsze można wymyśleć coś oryginalnego.. jest jeszcze sporo pomysłów, na które nikt nie wpadł a wykonanie ich byłoby dobre ;-)
Zajec
Mógłbyś się też wykazać nieco mniejszą ignorancją i zrobić klikalny link.d
Pilsener
Ja bym dodał:

- podział kanałów na grupy tematyczne (np. muzyka, sport, film, news itp.)
- możliwość zapamiętania swoich ulubionych kanałów (byłoby przechowywane na komputerze usera w jakimś ciachu) - tak, żebym za każdym razem nie musiał wybierać z listy
- wyświetlanie 3 programów na raz - łatwiej byłoby porównywać
Speedy
Fajne, ale już ktoś wcześniej na to wpadł tongue.gif. Zresztą miastotv.pl bardziej mi się podoba, bo sprawia wrażenie bardziej dopracowanego i lepiej się prezentuje. Musiałbyś dodać coś oryginalnego, czego tam nie ma, żeby się przebić winksmiley.jpg.
seaquest
Nie wiem jak gdzie indziej, ale na Safari opisy programów wyświetlają się z krzakami.
tiraeth
U mnie też :] (Opera 9.10)
E -dd
1.1
- Nowy adres. www.program.ucu.pl
- Poprawiono kilka błędów
- Dodano kanał rss dla danego programu (na dany dzień lub zawsze z dzisiejszą datą)
- Opisy wyświetlają się dopiero po kliknięciu na nazwę programu
- Przyśpieszono ładowanie się strony.

Proszę o ocenę smile.gif

Program TV
Turgon
Program fajny. Wygodnie się używa smile.gif Dzisiaj sprawdziłem cały, ale są problemy z kodowaniem np. z programami na Canal+. Też proponowałbym by opcja od teraz teraz była domyślnie ustawiona smile.gif
E -dd
W opcji od teraz i do teraz jest błąd. Będzie on poprawiony niedługo (już nad tym pracuje smile.gif).

ps. To nie koniec zmian, chciałem poprawić tylko kilka błędów smile.gif Wersja 2.0 będzie dopiero "rewolucyjna" smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.