Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Stronka Hoteliku na Kaszubach
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
grzana12
Proszę o ocenę jednej z moich stronek:

http://www.hotelik.kaszuby.pl
maryaan
juz na wejsciu jest zonk bo tresc po prawej masz dluzsza niz tlo menu i miedzy menu a stopka jest dziura. Linki nie reaguja na najechanie mysza (poza rozwijaniem ew. submenu), szaro i ponuro. Radze tez zerknac na wyniki walidacji bo to cos poprawnym xhtml'em na pewno nie jest
frickle
Rzeczywiście doś ponuro. I na Boga, zmień tego Times New Roman na coś co ma jako taki wygląd. Jest tyle ładnych czcionek ...
grzana12
Jeżeli chodzi o lnki to mam tak zrobione aby je posegregować jakoś. Ma ktoś jakiś inny pomysł?

Zmieniłem czcionkę oraz tą przestrzeń pod menu. Macie może jeszcze jeakieś uwagi?
Pilsener
Kod:
- niepotrzebne dżawaskrypty
- sugeruję poczytać jakiś kurs XHTML, 130 błędów w kodzie tak prostej strony?

Wygląd:
- góra strony pusta i uboga - nie wiadomo o czym ta strona ma być
- menu do wymiany, w dodatku ten obrazek w tle jest ucinany i pod menu od razu mamy tło - niezbyt estetycznie
- warto by trochę ożywić treść
Wykrywacz
Moim zdaniem rozwijane menu powinieneś mieć ale dopiero po kliknięciu. Mnie osobiście strasznie denerwóje jak na stronie rusza się cos bez mich chęci. I proponuje w linki te z których sie rozwija dać pusty a.
Żeby widać było że to link.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.