Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Współpraca przy dokumentacji PRADO
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Aztech
Witam,

Chciałbym aby wkrótce powstała polska dokumentacja do frameworku PRADO. Jak wiadomo, grupowa praca idzie o wiele lepiej niż indywidualna. Jeśli wśród forumowiczów, są osoby, którym PRADO leży i chciałyby się przyczynić do stworzenia polskiej dokumentacji zapraszam do wpisywania się do tego wątku albo proszę o PM.

pozdrawiam, Tomek vel Aztech

Do it PRADO way smile.gif

P.S. Nie wiem czy to dobre forum na tego typu ogłoszenia, ale przynajmniej jest najmniejsza szansa na "zjebkę " smile.gif
Fuzja
Hmm ciekawa inicjatywa, wreszcie będzie można przeczytać coś o prado w rodzimym języku.
Aztech
Ale widzę, że przyjęła się z małym entuzjazmem :/
SongoQ
@Aztech Musisz sie zorientowac ile osob uzywa PRADO i moze jakos indywidualnie.
Aztech
@Songo właśnie po to m.in. ten topic był, aby osoby używające PRADO znalazły się. SZkoda, że bez większego odzewu, bo od czasu do czasu widzę tutaj sporo pozytywnych opinii o PRADO, więc zakładałem, że wypowiadają je osoby używające tego frameworka
Fuzja
Widziałem na blogu ikioloaka wprowadzenie do prado taki artykuł więc pewnie jest zainteresowany. ask him winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.