chcialbym znalezc skrypt ktory pasowal by do mojej strony... mam na mysli logowanie...z wlaczeniem bazy mysql
chodzi mi o to zeby skrypt byl pomiedzy innymi skryptami i zeby byl razem 1 formularz do logowania
szukalem sam, ale nic mi nie dziala..jesli ktos znajdzioe strone z czyms takim to prosze o linka
np . taki
<?php $dane = @mysql_query('SELECT login, haslo FROM uzytkownicy WHERE login = "'.$_POST['login'].'" AND haslo = $_SESSION['logowanie'] = 'poprawne'; } else { $_SESSION['logowanie'] = 'Błędny login lub hasło!'; } } //unset($_POST['wylogowanie']); } function logowanie() { if($_SESSION['logowanie'] == 'poprawne') { $string .= ' <input type="submit" name="wylogowanie" value="Wyloguj" />'; $string .= '</form>'; } else { $string .= ' <ul style="list-style-type: none; margin: 0; padding: 0;">'; $string .= ' <li>Login: <input type="text" name="login" /></li>'; $string .= ' <li>Haslo: <input type="text" name="haslo" /></li>'; $string .= ' <li><input type="submit" name="logowanie" value="Logowanie" /></li>'; $string .= ' </ul>'; $string .= '</form>'; } return $string; } ?>
i nie wiem jak wstawic forumlarz do tego .
prosze o szybka pomoc ;p