Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Got error 28 from table handler
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych
5z474n
nei wiem dlaczego ale w pewnym momencie zaczal wyskakiwac blad
Kod
Got error 28 from table handler

wczesniej wszystko dzialalo a teraz widze "Got error 28 from table handler" jak chce podrupowac tabele wzgledem jakiegos pola ( jak nie chce grupowac albo grupuje wzgledem innych to wszytsko jest w pozadku )
stalo sie to samo tez w innej tabeli jak chce ja poszegregowac to znow iwyskakuje blad
..... ... moze w innych pzrypadkach tez wyskakuje ale tylko te 2 sa mi wiadome :cry:

ktos moze wie dlaczego tak sie dzieje ? :cry: jak to naprawic :cry: i co to spowodowalo ? :cry:

dobra juz wiem co jest nei tak :!:

blad wyskakuje poniewaz skonczylo sie wolne miejsce przeznaczone na ta baze :!:

pozdrawiam !
[/b]
5z474n
sad.gif moglby ktos cos napisac bo zupenie nie wiem jak to naprawic sad.gif jak tworze nowe takie same tabele to jest to samo sad.gif dlaczego wczeniej bylo oka i nagle cos jest nei tak ?!
5z474n
dobra juz wiem co jest nei tak

skonczylo sie wolne miejsce przeznaczone na ta baze

pozdrawiam !
adwol
A nie można było tego napisać w jednym góra w dwóch postach? Po co generujesz ich aż tyle?
kicaj
czekal na odpowiedz, za trzecim razem dal odpowiedz zeby wszyscy wiedzieli w czym byl problem!
spenalzo
Cytat
czekal na odpowiedz, za trzecim razem dal odpowiedz zeby wszyscy wiedzieli w czym byl problem!

Jego adwokat jesteś? Już Ci pisałem, żebyś nie nabijał postów angrysmiley.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.