Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepszy serwer z php i bazą MySQL
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
bartow
Wiem, że jest post, gdzie podane jest bardzo dużo serwerów, ale ja chciałbym dowiedzieć się jakie są zdania Internautów na ich temat. Moja prośba brzmi. Piszcie z jakich płatnych serwerów korzystacie, czy jesteście z nich zadowoleni, ile one kosztują. Piszcie, o których serwerach słyszeliście, że są dobre, lub czytaliście oferty i uważacie, że są godne polecenia. Bardzo proszę o pisanie kwoty jaką trzeba płacić.
kicaj
reklama?
bartow
Rzeczywiście, to może być taka reklama. A więc piszcie, które bezpłatne serwery są według Was najlepsze. Które portlale dają najwięcej miejsca, czy jest dużo reklam, czy jest ograniczony transwer, jak duże pliki można wysyłać na serwer i czy jest php i baza MySQL?
spenalzo
Ech... ](*,)
Ja powiem tyle: żałuje że zdecydowałem sie na sponsoring przez nano.pl ... żenada - miałem inną ciekawą propozycje, a połąszczyłem sie na nieograniczoną baze i www i pare innych drobiazgów ... A teraz transfer max. to 10 kb/s, pady serwera, niezabezpieczony... (m.in. /etc/passwd stoi otworem), nie raz się zdażyło, że wchodze na WWW a tam wyczyszczone wszystko, admin nie odpowiada, kiedyś nie można było poczty i plików wysyłać bo się miejsce na serwerze skończylo.... Żenada.
#-o Ile czasu i nerwów straciłem to już nie powiem ... rolleyes.gif
pklimcze
Wczoraj próbowałem na piwko.pl ale "fopen" nie realizuje itp szuklam czegś lepszego
bartow
Czyli na dzień dzisiejszy jaki jest najlepszy darmowy serwer z php i bazą MySQL? smile.gif Znacie jakiś tani dobry serwer z php i bazą. Słyszałem o e9.
Bakus
Najlepszym serwerem (i jednocześnie najgorszym) serwerem jest własny serwer, na własnym komputerze...

Ja taki posiadam i nie narzekam...

Zalety: inni użytkownicy nie zapychają Ci łącza - masz je całe dla siebie, zmiana konfiguracji nie wymaga tygodni czekania..., masa miejsca... itd...
Wady: Bezpieczeństwo zależy od twojej wiedzy, wszelkie padaczki systemu to zasługa tylko twoich zdolnych rączek... itd...

Jeżeli postawi się osobno comp który jest jako serwer, miesza się na nim tylko z przymusu i zachowuje paranoidalny stopień bezpieczeństwa, to wszystko jest OK i serwer pracuje non stop.

Jako, że na drogi hosting mnie narazie nie stać zadowalam się własnym serwerem (który działa super...) z nieco kiepskawym łączem jak na serwer...

Osobiście również odradzam nano i dodatkowo sisco.pl.
Ci ostatni stali to katastrofa w branży...
Ich serwery są stare, wiecznie przeciążone, coraz cząęciej nie działające... koszmar.

Zresztą zobaczcie sami: http://www.zamowienia.com/stat/system/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.