Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: prosba o pomoc przy egzaminach:(
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
tarzan
witajcie
mam do was prosbe, mialem ostatnio zaliczenie w szkole na ktorym mi za bardzo nie poszlo. mam zadania ktore byly zadane i prosilbym was o pomoc w ich rozwiazaniu. dzieki temu na nastepnym terminie bede wiedzial co i jak.

zadanie1:
- w xml zaprojeektuj baze (w trzeciej postaci normalnej) zawierajace informacje na temat zakupow klientow (osoba(nr_pesel,nazwisko,imie), towar(id_towaru,nazwa, cena),zakup(nr_pesel,id_towaru,ilosc)
- napisz strone (xls,php)ktora po wybraniu klienta (lista rozwijana) wyswietli w formie tabelarycznej informacje na temat jego zakupow (towar ilosc wartosc - dane posortowane alfabetycznie wedlug nazwy towaru)

zadanie 2:
podaj sposoby przekazywania parametrów do funkcji w PHP( 4 przyklady) - kod + wywolanie + efekt jaki widzimy

bede wam bardzo wdzieczny za pomoc w tej kwestii
phpion
Cytat(tarzan @ 4.02.2008, 21:42:54 ) *
bede wam bardzo wdzieczny za pomoc w tej kwestii

Pomoc? Nie ma sprawy - pokaż co napisałeś i z czym masz problem. Jeśli nie masz nic i liczysz na gotowca to go tu nie dostaniesz. Hmmm, w sumie dostaniesz tylko nie w tym dziale. Idź na "Giełdę ofert".

PS: trzeba było się uczyć przez semestr, a nie budzić się w lutym z ręką w nocniku...
tarzan
masz racje, ale moze znajdzie sie jakas dobra duszyczka ktora pomoze i tym sposobem wspolnymi silami bedzie dalo sie cos zadzialac
Cysiaczek
Dobra duszyczka? Takich jak Ty to jest co pół roku kilkanaście osób na forum. Potem Ty będziesz się legitymował wyższym wykształceniem? Zamykam i dobrze radzę - zabierz się do roboty.

Zamykam.

--edit

Nie o konkurencję tu chodzi, a o zwykłą uczciwość. Niecierpię ludzi, którzy nie pracują na swoje sukcesy. To po prostu jest żałosne.
tarzan
no nic myslalem ze ktos mi pomoze. nie boj sie, programista php nie bede i nie bede wam robil konkurencji w tym, chcialbym tylko zalczyc przedmiot lae zeby to zrobic chcialem wiedziec jak w/w zadania sie wykonuje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.