Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Serwery
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
mczlowiek
Witam, mam juz gotową stronę www i teraz pojawia sie pytanie:
na jakim serwerze ją umieścić?
W sieci jest serwerów od groma, szukalem , przegądalem i jednocześnie nie mogę stwierdzić jaki jest najlepszy, nie wiem czy wybrać platny czy darmowy.
Dlatego swoje pytanie kieruje do Was, bardziej zaawansowanych i doświadczonych użytkowników.
Proszę o podpowiedz jakiw wwdy i zalety mają poszczególne serwery oraz proszę o polecenie tych najlepszych.
Z góry dziekuje
f1xer
To zależy od strony jaką masz jeżeli to jakaś prosta strona i nie planujesz wielkiego ruchu a zarazem nie przeszkadza ci reklama to polecam cba.pl jeżeli chcesz wybrać płatny to ja np. używam home.pl i nie mam z nim żadnych problemów masz tam wszystko co potrzebne (MySql,PHP,CRON (najmniejszy czas 5minut),.htaccess i jeszcze kilka innych przydatnych rzeczy) no i oczywiście nie można zapomnieć o cenie najpierw przejrzyj oferty wybierz te na które cię stać a później wybierz najlepszą z tych.
ayeo
Witaj!

Temat był już poruszany wielokrotnie. Tutaj masz temat o hostingu wraz z opiniami. Tak jak f1xer powiedział, wszystko zależy od tego czego potrzebujesz.

Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.