<?php $i = 0; $color = ($i % 2) ? '#99CCCD' : '#96BCBD'; echo '<tr style="background-color:'.$color.'"><td bgcolor="#98CD97"><font color=#006766> '.$row['Nazwa'] . '</td>'; $i++; } ?>
na następnej stronie pokaz_kosz.php5, gdy wpisze:
<?php $nowy = $_GET['nowy']; foreach($nowy as $klucz=>$wartosc) { } ?>
To mi ładnie wyświetla, jesli np. zaznacze 2 i 4 pozycje:
$nowy[0]=2
$nowy[1]=4
Ale chce to przekazać do sesji i mam takie coś:
<?php if($nowy) { // wybrany nowy produkt { $_SESSION['artykuly'] = 0; } $_SESSION['koszyk'][$nowy]++; else $_SESSION['koszyk'][$nowy] = 1; $_SESSION['artykuly'] = oblicz_artykuly($_SESSION['koszyk']); } tworz_naglowek_html(); if($_SESSION['koszyk']&&array_count_values($_SESSION['koszyk'])) wyswietl_koszyk($_SESSION['koszyk']); else { } tworz_stopke_html(); ?>
To mi pokazuje "Koszyk jest pusty". Według mnie jest tutaj wszystko dobrze. I niewiem dlaczego mi sie to nie dodaje ani nic, bo jesli by dalej było źle to by wyskoczył bląd, ale on od razu mówi ze koszyk jest pusty i przechodzi do "else" ze jest pusty:( Dodam jeszcze ze "oblicz_artykuly" i "wyswietl_koszyk" mam chyba dobrze w innych plikach. I za pieruna niewiem co mam tutaj źle:( Prosił bym o pomoc:)
naprawdę nikt nie umie na to odpowiedziec?? Chłopaki pomóżcie!! Bo stoje w tym miejscu i niemoge ruszyc dalej