Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [html/js] czy mozna wysw. str. z netu zainclud. do niej js ?
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > JavaScript
wermon
Czy mozna wyswietlajac dowolna strone z netu zaincludowac do niej js np. adexit questionmark.gif
Bakus
Owszem... Przeglądaj strony przy użyciu php i to w nim dodawaj kod... winksmiley.jpg

Nic trudnego do zrobienia...
Proponuję użyć funkcji: [manual:c8e714b8cd]fopen[/manual:c8e714b8cd] i [manual:c8e714b8cd]print[/manual:c8e714b8cd] winksmiley.jpg
wermon
Sory, byłem już troche zmęczony i niedokladnie opisałem o co mi chodzi

A wiec dokładnie chodzi mi o to żeby w katalogu stron przejscie do strony z katalogu powodowało doklejenie do niej javascriptu powodującego że po jej zamknieciu wyświetlal by sie popup (adexit) z możliwością jej ocenienia.
Sęk w tym że nie chcę żeby skrypt musiał za każdym razem wczytywać cała stronę, dopisywać do niej odwołanie do skryptu w odpowiednim miejscu i dopiero ją wyświetlał bo to conajmniej dwukrotnie wydłuży czas oczekiwania na wyświetlenie tej strony

A wiec moje pytanie jest takie czy jesli w kodzie html znacznik "head" bedzie 2 razy to strona bedzie sie wyswietlac prawidlowo winksmiley.jpg questionmark.gif
Bakus
[xml:1:67ceb19e96]<BODY onUnLoad="pokaz_ocene();">[/xml:1:67ceb19e96]

Funckja pokaz_ocene(); [w js] otwiera onienko...
Nic trudnego...
wermon
...
Cytat
A wiec moje pytanie jest takie czy jesli w kodzie html znacznik "head" bedzie 2 razy to strona bedzie sie wyswietlac prawidlowo winksmiley.jpg questionmark.gif
wermon
juz sprawdzilem - strona wyswietla sie normalnie z podwójnym head i body ale dzieki Bakus za dobre checi smile.gif
wermon
...ale koniec konców chyba prosciej i lepiej bedzie przez iframe smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.