Witak was mam mały problem siedze nad sklepem internetowym i chciał bym zmienić standardowe tło które jest wpisane w tabeli zapisem szesnastkowym a potrzebował bym dać tło z pliku jaki mam zrobiony.
Dodam iż oprogramowanie sklepu mam z firmy KQS.Store i pisze do nich maile a oni ani widu ani słychu żeby coś pomóż
tutaj dołącze wszystko co mam i chciał
-------------------------------------------------------------------------------------
<table class="tabela-normal" width="100%"><tr><td class="red" width="100%" bgcolor="{KOLOR_TLA_NAGLOWEK}" valign="top"><div class="kolor-10" style="margin-left: {MARGINES_LEWY}; margin-top: {MARGINES_GORNY}; margin-bottom: 2">{JEZYK_NAJNOWSZE_PROPOZYCJE}</div></td></tr></table><table class="tabela-normal" width="100%"><tr><td class="komorka-czesc-wlasciwa" width="100%" bgcolor="{KOLOR_TLA_CZESC_WLASCIWA}">{PRODUKTY}</td></tr></table><table class="tabela-normal" width="100%"><tr><td class="komorka-czesc-wlasciwa" width="100%" bgcolor="{KOLOR_TLA_CZESC_WLASCIWA}"><div style="margin: 5" align="right"><a href="index.php?d=katalog"><span class="pogrubienie">{JEZYK_KATALOG_PRODUKTOW} »</span></a></div></td></tr></table><table width="100%" class="tabela-normal"><tr><td class="komorka-odstep"></TD></TR></TABLE>
--------------------------------------------------------------------------------------
mam to tak we właściwościach tabeli Strona Główna - Najnowsze Propozycje.
Na stronie głównej jest to środkowa tabela i jest nagłówek dalej w nagłówku jest napisane "Najnowsze propozycje" jest to na standardowym tle a chciał bym to zmienić na tło z pliku który daje fajny efekt