Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: licznik dzienny
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
noid
jak zrobic licznik dzienny??

mozna to zrobic tak ze bedzie sprawdzac czy godzina jest rowna 0:00:00 jezeli tak to kasuje zawartosc pliku i dodaje od nowa wejsca na strone a jezeli nie to tesh kasuje ale dodaje do pliku liczbe wczesnie z tego pliku pobrana??
czachor
poszukaj na forum...
np. http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=4754
noid
spox, ale ja chce to zrobic na plikach txt a tak poza tym to moze mi ktos odpowiedziec na pytanie?? winksmiley.jpg
czachor
no to przecież jest skrypt podany przez @spenalzo (6 post od góry, 2 od dołu)...
noid
moze mi ktos odp na pytanie questionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gif
BzikOS
Cytat
moze mi ktos odp na pytanie questionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gif

Juz Ci czachor wskazał odpowiedni skrypt.
Co do twojego pomysłu ze sprawdzaniem czy godzina jest równa 0:00:00 - nigdy nie używaj do sprawdzania godziny/daty operatora ==. Jaką masz pewność, że skrypt zostanie uruchomiony dokładnie w tej sekundzie?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.