Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]problem ze skryptem php
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
FasOlQa
Witam, pobrałem z sieci skrypt galerii, w php dopiero zaczynam się bawić ale nie mogę znaleźć przyczyna przez którą skrypt nie działa. Oto link do tego skryptu:
http://kairo.nazwa.pl/galeria.zip
Mogli byście mi pomóc znaleźć przyczynę??
Chodzi mi o to, że panel admina nie działa, z góry dziękuję za pomoc
erix
Napisz, CO KONKRETNIE nie działa; nie oczekuj, że ktoś specjalnie dla Ciebie będzie ściągał całego zipa i u siebie instalował.
FasOlQa
No dobrze tylko ja nie wiem dokładnie co nie działa. Chodzi o to, że gdy wpisuje hasło nie ma żadnej reakcji...
Nie moge wstawić kodu bo jest za długi wiec daje do niego ścieżke:
http://www.sendspace.pl/file/Q2D02xQ8/
Lion_87
Żaden błąd nie wyskakuje?
To może do autora napisz??
FasOlQa
napisałem ale nie odpowiada...
Pomóżcie mi jeśli jesteście w stanie.. Proszę jest to dla mnie bardzo ważne a w tym jestem jeszcze zielony, paczka jest w pierwszym poście...
Cysiaczek
1. Nadaj temu tematowi sensowny tytuł
2. Sprawdź do którego momentu skrypt się wykonuje (zwykłym echo nawet!)
3. Przestań się zasłaniać tym, że jesteś początkujący, Jak ja zaczynałem, to internetu nie miałem i nad każdym problemem siedziałem tak długo, aż go rozwiązałem.
FasOlQa
do zamkniecia. Problem z haslem udalo sie rozwiazac ale skrypt ma wiecej dziur niz sitko wiec daje sobie spokoj, siade z podrecznikiem php i sam sprobuje cos wymyslic. Pozdrawiam

Cytat(Cysiaczek @ 25.11.2008, 19:58:28 ) *
1. Nadaj temu tematowi sensowny tytuł
2. Sprawdź do którego momentu skrypt się wykonuje (zwykłym echo nawet!)
3. Przestań się zasłaniać tym, że jesteś początkujący, Jak ja zaczynałem, to internetu nie miałem i nad każdym problemem siedziałem tak długo, aż go rozwiązałem.

Do tej pory wydawało mi się, że fora są do tego żeby pomagać a teraz coraz częściej więcej widze odpowiedzi typu:
- Zrób to sam
- Poszukaj na google
Tym na serio nie pomagacie, forum jest dla osób które właśnie potrzebuja pomocy...
Cysiaczek
Nie jestem pewien, czy dobrze zrozumiałeś, więc na wszelki wypadek napiszę szerzej laugh.gif
To jest forum programistyczne, więc każdy, kto tutaj prosi o pomoc jest zobligowany do wykorzystania wszystkich sposobów samodzielnego rozwiązania problemu (włączając w to użycie google i wyszukiwarki forum). Pisząc nowy temat należy wskazać co konkretnie nie działa, pokazać fragmenty kodu, które wg. Ciebie są przyczyną błędu i opisać, jakie sposoby rozwiązania problemu zawiodły. Ma to na celu oszczędzenie czasu i energii potencjalnym pomagaczom.

Ty dajesz paczkę z kodem i chcesz, aby inni szukali przyczyny jakiegoś błędu, który określiłeś jako "nie działa panel admina". Jak chcesz, to Ci podeślę listę rzeczy, które mi nie działają (włącznie z panelem admina) i poproszę, żebyś mi znalazł błędy i je naprawił. Masz tak ze dwa dni wolne na to? Nie sądzę.
Teraz już zostałeś poinformowany o tym gdzie jesteś i jakie są zasady smile.gif
Pozdrawiam.
FasOlQa
Nie chce prowadzić bezsensownej dyskusji, ale skąd ja mam wiedzieć co może nie działać jeżeli dla mnie to czarna magia, dobrze zrozumiałem, że mi nie pomożecie. Problem tkwił w wyciągnieciu hasła z ciasteczek, jednak skrypt dalej nie działa, jednakże temat uważam za zamknięty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.