Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kilka pytan
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
dan15
Witam mam kilka pytan a wiec pierwsze ostatnio mniałem włam na stronie ktoś bez dostępu do niczego usuną wszystkie obrazki zapisane na serwerze kazdy obrazek mniał chmody 744 a folder mniał 777
Drugi problem z bazą danych nie wiem dlaczego ale dzisaj pokazał mi się jakiś błą bazy danych

[1203] dbconn: mysql_connect: User dan15_myt already has more than 'max_user_connections' active connections

Z góry dziękuje za pomoc
erix
Cytat
ostatnio mniałem włam na stronie ktoś bez dostępu do niczego usuną wszystkie obrazki zapisane na serwerze kazdy obrazek mniał chmody 744 a folder mniał 777

Nie widzę pytania.

Cytat
[1203] dbconn: mysql_connect: User dan15_myt already has more than 'max_user_connections' active connections

Przecież masz wyraźnie napisane.

PS. Do poczytania: http://rtfm.killfile.pl
dan15
to moze inaczej bo widze ze nie rozumi sie

Pytanie
Jak to możliwe ze ktoś bez dostępu do panelu i do ftp usuną wszystkie pliki z katalgu obrazki

a drugi pytanie co to znaczy ten błąd

i prosze czekam na odpowiedz
damian004
Cytat(dan15 @ 22.12.2008, 12:06:24 ) *
Jak to możliwe ze ktoś bez dostępu do panelu i do ftp usuną wszystkie pliki z katalgu obrazki

no ktoś wykorzystał jakąś lukę w zabezpieczeniu...
dan15
ale jaką kod wyglada na dobry ;/;/ zastanawia mnie jak on to wszystko usunąc chodzi mi o masowe usuwanie plików bylo az 9 tys on to usuną w 5 minut wezmy pod uwage ze jak by sie włamał np do skryptu strony to i tak by az tyle nie usunął bo poprostu nie mam takiej opcji w panelu na to wygląda ze musial na kompie napisacskrypt pod tą strone z kompa usuwał bo na logach nikt sie po za mną nie logował
pyro
naprawde sposobów mogło być conajmniej kilkanaście... nie jesteśmy wróżkami...

EDIT:

Cytat
ale jaką kod wyglada na dobry ;/;/

Darujcie chłopakowi bo nie wie co czyni smile.gif
webdice
Proszę o dodanie tagu w tytule, w innym wypadku wątek zostanie zamknięty.
erix
Cytat

A jak znał hasło, to co?

Cytat
a drugi pytanie co to znaczy ten błąd

i prosze czekam na odpowiedz

Przecież masz wyraźnie napisane!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.