Zalazłem skrypt, przerobiłem trochę ale 1 rzecz mi nie wychodzi. Skrypt pokazuje wszystkie rekordy, przy kliknięciu na "usuń" usuwa, i pokazuje wszystkie rekordy po aktualizacji. Z edycją jest podobnie - jak dam edytuj - wyświetla się formularz do zmian, przy czym wszystkie rekordy są wyświetlane poniżej formularza. Chciałbym, aby po kliknięciu na edytuj pokazał się formularz ale zniknął listening rekordów. Pomoże ktoś ?
<? if ($_POST['x'] == 'popraw') { if ($_POST['nazwa_poziomu'] && $_POST['opis_poziomu']) { $query = "UPDATE poziom SET nazwa_poziomu='".$_POST['nazwa_poziomu']."', opis_poziomu='".$_POST['opis_poziomu']."' WHERE id_poziomu='".$_POST['id_poziomu']."'"; } } elseif ($_GET['x'] == 'edytuj') { $query = "SELECT * FROM poziom where id_poziomu='".$_GET['id_poziomu']."'"; $id_poziomu = $rekord['id_poziomu']; $nazwa_poziomu = $rekord['nazwa_poziomu']; $opis_poziomu = $rekord['opis_poziomu']; echo '<form method="post">Poprawa rekordu:<input type="hidden" name="x" value="popraw"> <input type="hidden" name="id_poziomu" value="'.$id_poziomu.'"> <table> <tr><td>Nazwa poziomu:</td><td><input type="text" name="nazwa_poziomu" value="'.$nazwa_poziomu.'"></td></tr> <tr><td>Opis poziomu:</td><td><input type="text" name="opis_poziomu" value="'.$opis_poziomu.'"></td></tr> </table> <input type="submit" value="Edytuj"></form>'; } elseif ($_GET['x'] == 'skasuj') { } echo "<table border=2 align='center' cellspacing=2 cellpadding=2><tr> <td align=left'><b>Nazwa poziomu</b></td> <td align='left'><b>Opis poziomu</b></td> <td align='left'></td><td align='left'></td></tr>\n"; $id_poziomu= $rekord['id_poziomu']; $nazwa_poziomu = $rekord['nazwa_poziomu']; $opis_poziomu = $rekord['opis_poziomu']; echo "<tr> <td align=\"left\">$nazwa_poziomu</td> <td align=\"left\">$opis_poziomu</td> <td align=\"left\"><a href=\"edit.php?x=skasuj&id_poziomu=$id_poziomu\">skasuj</a></td> <td align=\"left\"><a href=\"edit.php?x=edytuj&id_poziomu=$id_poziomu\">edytuj</a></td></tr>\n"; "</TABLE>"; } ?>