Witam,
Od razu mówię, że tego szukałem i nic ciekawego nie znalazłem, trochę również nad tym myślałem, ale nie wiem na czym to polega, więc nic nie wymyśliłem ;], Jeżeli masz zamiar krytykować i mówić teksty "naucz się szukać zajęło mi to 5min" to NIE PISZ, uprzedzam, że ja nie znalazłem, jeżeli ty zna;lazłeś to po prostu daj linka bez zgryźliwych komentarzy.
Teraz do rzeczy.
1. Na czym polega zmiana wyglądu strony, na wybrany przez użytkownika? Domyślam się, że na podmienieniu plików graficznych. Ale jak?
2. W jaki sposób mogę dodać na stronę taką tabelkę, w której kod pobierał by z bazy danych np. 5 ostatnich wpisów i pokazywał jako właśnie "Ostatnio dołączyli" - tak jak to jest w portalach typu nasza-klasa, czy epuls.
3. Na czym polega wyświetlanie profilu użytkownika, jak to zrobić np. view_profile.php?id=123, tak jak to jest na tamtych portalach o których wspomniałem wyżej.
4.Jak działa wyszukiwarka profili pobierająca je z bazy danych i dopasowująca do nie których i wyświetlająca je na stronie. Jak to zrobić?
Mile widziane wyjaśnienia, podpowiedzi oraz linki do tutoriali, za pomoc z góry dziękuję