Proszę o pomoc bo mam już dosyć zabawy z tym, poniżej co wykombinowałem:
<?php $upload_url=\"fotki/\"; $dzisiaj='P'.$data['year'].''.$data['mon'].''.$data['mday'].''.$data['hours'].''.$data['minutes'].''.$data['seconds'].'_'; $temp_name = $_FILES['userfile']['tmp_name']; $file_name = $_FILES['userfile']['name']; $file_type = $_FILES['userfile']['type']; $file_size = $_FILES['userfile']['size']; $result = $_FILES['userfile']['error']; if( $file_type!= 'image/pjpeg'){ $message= \"Program akceptowalny tylko .JPG lub .JPEG\"; } $nazwa_docelowa=$dzisiaj.$file_name; $file_url = $upload_url.$nazwa_docelowa; //File Name Check if ( $file_name ==\"\") { $message = \"Zła nazwa pliku.\"; } //File Size Check if ( $file_size > 1000000) { $message = \"Plik musi być mniejszy niż 1 MB.\"; } $img = imagecreatefromjpeg($temp_name); $width=600; $sW = imagesx($img); $sH = imagesy($img); $wsp = $width/$sW; $height=$sH*$wsp; $tempImg = imagecreatetruecolor($width, $height); imagecopyresampled($upload_url, $temp_name, 0, 0, 0, 0, $width, $height, $sW, $sH); imagejpeg($tempImg, $file_name); $zapytanie = mysql_query(\"INSERT INTO `\".$prefix.\"fotki` VALUES (NULL, '\".$file_url.\"', '\".$dzis.\"', '')\"); ?>
Warning: imagecopyresampled(): supplied argument is not a valid Image resource in C:\xampp\htdocs\blog\include\admin\fotki.php on line 37
Fotka nie jest w odpowiednim folderze, nie ma zmienionej nazwy i w dodatku jest czarna

Może ktoś pomóc co jest źle?
PS. Temat do usunięcia już sobie poradziłem.