Ja mam konto na e-shell.pl. Potrzebne jest mi tylko i wylacznie do EKG, czyli doslownie transfer 1-2kB/s. Nawet z tym nie są w stanie sobie poradzic i czesto mam takie lagi jakbym był polaczony z ksiezycem. Czesto tez nie mozna sie zalogowac na system bo go w ogole nie ma (nie wiem czy wylaczaja czy robia restarty). Jak 2 dni temu polecialy zrzuty WALL;em na putty tak do dzisiaj systemu ni widu ni slychu.
Postawienie sesji na screenie mija sie z jakimkolwiek celem, bo praktycznie co pare dni jest robiony restart, albo cos zabija sesje.
nie polecam i jestem strasznie zly ze wykupilem u nich konto.
ps. dodam ze sam administrowalem serwerem i mialem mniej wiecej podobna liczbe uzytkownikow co na tym koncie z e-shell. u mnie wszystko dzialalo i bylo stabilne.
ps.2. proszenie sie o zmiane godziny na aktualna trwalo chyba miesiac czasu, az w koncu musialem im wyslac instrukcje jaka maja wkleic aby linux aktualizowal czas automatycznie z internetu, bo caly czas sie rozjezdzalo i dalej sie rozjezdza. musialem w ekg dostosowac zmiany czasu serwera do systemu o 1godzine aby mi nie plul ze dostarczono wiadomosc z serwera.
ps.3. jako ze uzywalem tylko ekg, nie zauwazylem ze od poczatku nie dzialalo wiekszosc rzeczy zwiazana z WWW, otoz trzeba ich prosic aby to dokonfigurowali bo samo przy zalozeniu konta to sie nie robi ... zenada
ps.4. panel zarzadzajacy jest w trakcie budowy od paru miesiecy jak tylko wykupilem konto... ciekawe jak dlugo beda nad nim pracowac

to chyba prowadzi jakis nastolatel z LO na neostradzie

nie mam innych pomyslow.
boshe ... musze dodac ze serwer dziala jak chce, przez swieta nie bylo co na niego liczyc, a teraz niby smiga, ale ich strona nie moze sie zaladowac ...

normalnie porazka ... chyba dziecko neostrady nie zaplacilo abonamentu za telefon

... wykupilem przy tym testowo na miesiac shella na mydevil i jak na razie jestem zadowolony. w e-shell postaram sie odzyskac czesc kasy za reszte z rocznego abonamentu, ale tutaj za 3 zl wzialem na miesiac oby sie nie zepsulo tak jak e-shell. jezeli ktos ma jeszcze jakies inne sprawdzone, lepsze konta to moze niech da znac, przydaloby sie jakies alternatywne konto dla tego e-shell'a