Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: problem z sesją
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Kryszic
Witam mam nastepujący problem. Przerzuciłem strone www na serwer klienta i w pliku do logowania sie do panelu edycyjnego w którym wysepuje funkcja session_start()
wyskakuje mi błąd

Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_f50fa95007c42d351bd83ec898d84e97, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /edycja/index.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /edycja/index.php:2) in /edycja/index.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /edycja/index.php:2) in /edycja/index.php on line 2

Nie za bardzo wiem jak sobie z nim poradzić bo jeszcze sie nei spotkalem z czymś takim z góry dzięki za pomoc.
Foxx
Prawdopodobnie pierwszy błąd jest powodem kolejnych.
Kod
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_f50fa95007c42d351bd83ec898d84e97, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /edycja/index.php on line 2

Czytaj co jest napisane - nie ma katalogu tmp/, spróbuj go stworzyć ręcznie i nadać odpowiednie prawa dostępu.
Kryszic
ale ja nei mam dostepu z pozycji roota jestem tylko w katalogu od strony i tylko w public_html wiec nie moge sobie smigac po serverze :/
batman
Przenoszę na przedszkole.
Foxx
Komunikat mówi gdzie PHP próbuje szukać katalogu. Zrób tmp/ w głównym katalogu strony.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.