Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Apache i PHP = problem
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW > Apache
Gabrielx
Witam.
Otóż mam pewne problemy z użytkowaniem Apache.
1. Kiedy skopiuję plik (PHP bądź HTML) do folderu (www, ten folder ustawilem przy konfiguracji Apache i PHP) nie odczytuje mi tylko jego starą wersję.
2. Kiedy wpiszę do przeglądarki localhost wyświetlają mi się pliki których nie ma w folderze www(zakonczone są koncówką .add, np. index.html.add).

Resetowałem Apache ale to nic nie pomogło. Wybaczcie że zwracam się do Was zapewne, z tak banalnym pytaniem dla Was, ale sam już nie wiem co mam robić. tongue.gif Dodam że to są moje początki z serwerami WWW i PHP.
erix
Cytat
zakonczone są koncówką .add, np. index.html.add

Z tego, co pamiętam, to te pliki tworzył Pajączek; w nich trzymał zakładki. To pliki ukryte w eksploratorze, to dlatego nie widać. winksmiley.jpg

Pokaż tę konfigurację.
Gabrielx
Cytat(erix @ 24.03.2009, 21:38:27 ) *
Z tego, co pamiętam, to te pliki tworzył Pajączek; w nich trzymał zakładki. To pliki ukryte w eksploratorze, to dlatego nie widać. winksmiley.jpg

Pokaż tę konfigurację.

Ok. Miałeś rację biggrin.gif. Były to pliku ukryte smile.gif. A co do pierwszego to chyba wiem co to jest. Na samym początku zmieniłem nazwę na z np. zamowienie na index i potem z powrotem na zamowienie i było wszystko ok, odczytało nadpisany plik.

Ps: O jaką konfigurację Ci chodziło dokładnie?
erix
Cytat
Ps: O jaką konfigurację Ci chodziło dokładnie?

No, Apache.

Ale skoro już ok, to nieważne. winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.