Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: zmiana hostera nazwa.pl->hostings.pl
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
voytass
Witam,

Zamierzam sie przeniesc z serwisem z nazwa.pl(active.server) na hostings.pl(pakiet mini).

Skusilo mnie kilka rzeczy:
.pakiet MINI
Pojemność: 8 GB
Transfer miesięczny: 30 GB
Panel Administracyjny
MySQL: tak / bez limitu
Konta mail: tak / bez limitu
Pełna pomoc techniczna: tak
Kopia bezpieczeństwa: tak
Parkowanie domeny: tak
cena - 210 zł/pół roku lub 420 zł/rok
- nie ma limitow na parametry bezpieczenstwa (baz, zapisy, zapytania...)
-Pomagaja w wypelnieniu wniosku GIODO (nazwa wystawila poope w tej sprawie smile.gif )
- jest harmonogram zadan (cron a nie jakies badziewie w gui)

co mysliscie o tym hosterze, czy to tylko ladnie wyglada na stronce czy faktycznie hoster godny zaufania?
mieliscie jakies problemy z nimi?
czy faktycznie nie ma limitow na parametry bezpieczenstwa (w nazwie prawie kazdy parametr ma ograniczenia - http://nazwa.pl/netart-o-firmie-parametry-...ieczenstwa.html ?
za wszelkie informacje bede wdzieczny.
ryska69
ja kozystam z netmark.pl i maja nizsze ceny strasznie szybka i ompetentna obsluge . sam zobacz i co nasjlepsze domeny .pl sa bardzo tanie bo po 10 zl netto za rok, a za ta cene to tam masz 10MB a nie 8MB
voytass
a orientujesz sie jak u nich z parametrami bezpieczenstwa i ewentualnymi ograniczeniami? czy sa ograniczenia i jakie?
ryska69
240 PLN - za rok 10 MB zobacz sobie szczegoly

http://www.netmark.pl/compare.php

ograniczenia ? w takim pakiecie to juz nie ma zadnych ograniczen. juz w moim z ktorego ja korzystam MINI jestem bardzo zadowolona. bezpieczenstwo ? rewelacja, jak czegos nie moglam zrobic albo nie umialam wszystko mi obsluga zrobila, nawrt jak utracilam baze danych przywrocili mi w ciagu 5 minut kopie, potrafili mi pomagac nawet w sprawach nie hostingowych tylko jak mialam problemy z zainstalowaniem jakis modulow do sklepu itp, prosilam ich raz nawet o zrobienie dwoch kont na jednym bo chcialam pracowac nad nowya szata graficzna sklepu, i wszystko mi zrobili. sa rewelacyjni. polecam
nexis
Cytat(ryska69 @ 19.04.2009, 00:58:48 ) *
ja kozystam z netmark.pl

Sprytna firma - swoją stronę trzymają na serwerach w Polsce (ping ~14 ms), a strony klientów w Niemczech (ping zablokowany). smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.