Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: sewre www + limit prędkości
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
arogancik
poszukuje serwera www w któym mozna ustawićlimit prędkosći. chodzi i o całkowity limit na wszsytkich userów choć w ostatecznosci może byc tez na pojedynczego. szukałem jakiego moda do apache ale nic nie znalazłem sad.gif a potrzebyje coś pod windowsa sad.gif chciałem ograniczyć też programem bandwitch kontrolel ale niestety nie działą on na protokole PPPOE więc sam serwer www musi miec limit. prosze tylko mi nie mwić ze IIs ma limit, bo kiedyś miałem w wersji 4 i sie na nim nardzo zawiodłem (Nimda)
Prosze o pomoc
Bakus
Proponuję serwer Apache i wyszukiwarę forum... było...
Karnos
ja tam wiem ze na pewno taka funkcje oferuje ci IIS wiec po co instalowac dodatowe oprogramowanie jzeli mozesz zrobic to odrazu smile.gif

P.S. Jak sam wiesz wersja 4 nie jest rowna wersj 5 oraz najnowszej wersji 6.0. Ja aktualnie uzywam win 2003 z wersja 6.0 i bez problemu moge cos takiego zrobic...
arogancik
wiem ze IIS ma taką opcję, ale swego czasu zraziłem se do IIS jak chwyciłm przez niefo nimde sad.gif wiem ze w w2k3 jest IIS 6i mieli go napisać od nowa, ale nie wiem czy to zrobili i nie chciało mi się ryzykowac smile.gif
Yacho
Apache+HTB+ filtr u32 z iptables i tniesz wszystkie pakiety z source portem na ktorym stoi apache i kierujesz do odpowiedniej klasy smile.gif
arogancik
mi to wygląda na linucha a ja siedze pod windą :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.