Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Panel śledzący ruch strony
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
eloZiomek
Witam mam takie pytanie.
Jak zrobić taki dodatkowy panel?
Chodzi mi dokładnie oto że np. strona jest blablabla.pl ,a jeżeli wejdziemy na blablabla.pl/mod.php to pojawi nam się zwykła strona oraz dodatkowy panel śledzący ruch na dole przeglądarki.

Pozdrawiam eloZiomek
thek
Sprecyzuj "śledzący ruch", bo za żadne skarby nikt nie rozumie o co Ci chodzi smile.gif Czy chodzi o to, gdzie znajduje się właśnie na stronie jaki użytkownik i jak długo już?
eloZiomek
Hmm to jest taki panel jakby hmm.. Cos takiego jak np. wyskakuje w IE Kliknij tutaj aby ściagnąć plik tylko że u dołu ekranu.
sir_zamaly
Możesz napisać dokładniej bo trudno nam jest to zrozumieć o co Ci dokładnie chodzi
f1xer
a ja wiem smile.gif chodzi mu o taki pasek informacyjny jak np. w IE który informuje o niebezpieczeństwach, wiecie taki żółty tylko on chce na dole strony.
Poczytaj sobie o position:fixed
thek
Nadal nie wiadomo o co i chodzi smile.gif Swoją drogą wszystko zależy zawsze od przeglądarki, bo różne IE inaczej wyglądają, a na dodatek nie każdy używa IE. Ja dla przykładu nie. IETestera czasem by sprawdzić jak wygląda efekt mojej pracy pod różnymi wersjami tej przeglądarki. Jaką to ma mieć funkcjonalność? Bo na razie rozmowa jest na poziomie:

Ty: To ma wyglądać jak książka.
Inni: Ale opisz dokładnie problem o jakim mówisz...
Ty: No... To ma wyglądać jak "Władca pierścieni".

Po prostu wypowiadasz się w sposób, który innym osobom nic nie mówi. Ty to widzisz, masz przed oczami, ale reszta nie ma pojęcia bo nie jest Tobą. Poruszasz problem techniczny (albo graficzny, ale nikt teraz nie wie o co Ci chodzi, więc można tylko zgadywać), więc tak też się wyrażaj - jasno i precyzyjnie, a nie ogólnikami.
sir_zamaly
Chodzi Ci o ten pasek gdzie np. pisze w IE "Gotowe, ale wystąpiły błędy na stornie" questionmark.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.