Cytat(MateuszScirka @ 10.09.2009, 18:01:46 )

Musialbym uzyc najpierw konwertera z jpeg na png z poziomu php. Jest jakas funkcja GD ktora to umozliwia?
A czy nie możesz PO PROSTU PRZECZYTAĆ MANUAL?!
Cytat
Moze mi pomoc?
A Sam sobie umiesz pomoć?
Cytat(CyberDuck_ @ 10.09.2009, 18:12:15 )

Wiesz ile mi calosc zajela ? doslownie 5 min z wrzuceniem
Tak. Niech wszystko robią ludzie skoro może to zrobić maszyna i to 100 razy lepiej niż ty. A jak to ma robić automat? To będziesz prosił użytkownika o usuwanie tła? Sorry. Ale twój argument jest totalnie żałosny.
Cytat
I napisze to co w innym temacie :
1500 postow przed moim i czytuje tylko madrowanie sie ...
A ja takie posty widzę też 1500 razy. "W takich chwilach forum działa na mnie jak demotywator" (erix). Zamiast do jasnej cholery POCZYTAĆ. PODAJE LINK to k.... nie. Musi dop..... swoje własne głupoty.
function imagecopymerge_alpha($dst_im, $src_im, $dst_x, $dst_y, $src_x, $src_y, $src_w, $src_h, $pct)
{
$opacity=$pct;
$w = imagesx($src_im);
$h = imagesy($src_im);
$cut = imagecreatetruecolor($src_w, $src_h);
imagecopy($cut, $dst_im, 0, 0, $dst_x, $dst_y, $src_w, $src_h);
$opacity = 100 - $opacity;
imagecopy($cut, $src_im, 0, 0, $src_x, $src_y, $src_w, $src_h);
imagecopymerge($dst_im, $cut, $dst_x, $dst_y, $src_x, $src_y, $src_w, $src_h, $opacity);
}
$obraz = imagecreatefromgif("slide.gif");
$dodany = imagecreatefrompng('logowatra.png');
$x = 25; // wsp?rz?dna X na?o?enia obrazka
$y = 20; // wsp?rz?dna Y na?o?enia obrazka
$alfa = 70; // przezroczysto?? obrazka dodawanego
imagecopymerge_alpha($obraz, $dodany, $x,$y, 0,0, 289,103, $alfa);
imagejpeg($obraz, 'CZYTAC_MANUAL.jpg');
Czemu wy ludzie do cholery nie umiecię się nawet zastosować do JEDNEJ BANALNIE PROSTEJ rzeczy. Podaje link i małą podpowiedź "pierwszy komentarz". Czy to jest tak cholerna trudna czynność TO PRZECZYTAĆ, że wasze leniwe d... nie potrafią tego zrobić? A komentarz CyberDuck_ to przykład największej ignorancji, za który powinno się wywalać z forum.