Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Problem z wyświetleniem zmiennej
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
konradmm
  1. $user = [ID:<? echo $user_class->id; ?>] <a href='profil.php?id=<? echo $_SESSION['id'] ?>'><? echo $user_class->formattedname; ?></a>

co tu jest nie tak ? ^^
wiem ze tu nic do siebie nie pasuje ale jak to zrobic zeby bylo dobrze ?

ten kod jest zawarty w <?php ?>

Edit:

ktos wie ?
bo Sz.P Moderator: nospor wie ale powiedzial mi ze jestem dzieciakiem i mi nie pomoze o_O

edit 2:
to moze w takim razie Sz.P Moderator: nospor, powie mi jak mam pisac posty i tematy zakladac, i jak to mozliwe ze dostalem 2 warna jak nawet nie moge pisac tematow o_O ?
nospor
Cytat
hehehe ale mam problem
nom, masz problem z zamknietym tematem tongue.gif

zapraszam na PW z podaniem poprawnego tytułu

edit: otwieram
edit up: nie powiedziałem ze ci nie pomogę bo jestes dzieciakiem. napisałem ze ci nie pomogę bo zachowywałeś się niemiło wobec mojej osoby - drobna roznica

edit down: za co drugi warn? No masz napisane za co.
Poki co kontaktuj się z administratorem forum. Ja Ciebie dodałem sobie do bana do czasu az zaczniesz pisać normalne PW a nie sie wydurniać. Nie mam na to czasu.

ps: mozesz pisać posty. Jedynie muszą przejsc akceptacje moderatora
konradmm
juz sie nie tlumacz o_O

btw. za co drugi warn ?

nie mam jak napisac na pw wiec pisze tutaj
Spawnm
Widząc obecny kod i ten z przed edycji, temat zamykam bo brak ci podstaw z pierwszych 3 stron każdego kursu o php .

Cytat
samemu pisze bardziej rozbudowane skrypty w php, po prostu nie wiem co jest nie tak biggrin.gif

Jakoś trudno mi w to uwierzyć winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.