Proszę o pomoc jak mam umieścić film na stronie www? Doczytałem, że muszę skorzystać z playera, którego muszę wrzucić na serwer - problem w tym, że szukam już 2 dni zupełnie darmowego playera... Chyba, że jest na to inny sposób?
Spawnm
20.10.2009, 14:27:37
2 pozycja w google na 'flv na stronie' a ten mówi że szukał... +jest to link do tego forum = na forum też nie szukałeś ...
//edit~v
literówka... + rzeczywiście nie jest darmowy, nie zwróciłem na to uwagi.
cent4
20.10.2009, 14:37:27
ja szukałem opublikowania flv, a nie flf , ale dzięki...
A tak apropo Spawn w tamtej poradzie jest link do JW FLV Player, a nie wiem czy dobrze umiesz czytać, ale chodziło mi o zupełnie darmową aplikację, a jak byś poświęcił troszkę czasu i zaglądnął w licencję to wiedziałbyś, że nie można wykorzystywać do komercji tego programu . Czyli dalej problem jest aktualny
zordon - jak używasz flowplayera? - jak wyglada plik html i jakie pliki muszę wrzucić na serwer?
Puzi - dzięki wielkie O TO MI CHODZIŁO - jesteś wielki .
Free Video to Flash Converter w pełni spełnia moje wymagania.
Dzięki.
Temat zamykam.
zordon
21.10.2009, 09:32:19
Cytat(cent4 @ 21.10.2009, 08:03:47 )
zordon - jak używasz flowplayera? - jak wyglada plik html i jakie pliki muszę wrzucić na serwer?
w paczce ktora sie pobiera jest calkiem przystepnie skomentowany przyklad(minimalnego) uzycia.
raszka
12.01.2011, 12:24:25
Cytat(zordon @ 21.10.2009, 09:32:19 )
w paczce ktora sie pobiera jest calkiem przystepnie skomentowany przyklad(minimalnego) uzycia.
Ja mam problem ni emoge pobrac programu flowplayer, zapałaciłam na megaplayer ale jak tam wstawiam link ze strony z filmem to nic ni edziała widać ze potrzebny flowplayer a ni eumiem go pobrać. Prosze o pomoc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.