Na początek mówię, że buduje proste stronki. Zawsze korzystałem z <iframe>, jednak z wielu powodów musiałem przejść do budowania stron w CSS. Ciekawe, że nie istnieje takie rozwiązanie do <div> funkcja "target". Zwykle byłem zwolennikiem budowania prostych i do szybkiego aktualizowania stron www, tak więc nie jestem nastawiony do tego by po prostu każdą podstronę aktualizować z osobna. Przeszukałem sieć i znalazłem parę rozwiązań. Technologia AJAX, ale odradza się ją w budowaniu prostych stronek (czyli odpada). W JS (ale nic się na tym nie znam), PHP i funkcja include - chyba najrozsądniejszy wybór. Wszystko jednak jest to co wyczytałem na internecie, zaleceniami internautów. A jak jest naprawdę? Myślę, że uzyskam tutaj porządną odpowiedź na pytanie: "Jak budowane są powszechnie strony www" - nie pisać mi że w technologii PHP itd.

, chodzi mi po prostu o stosowane rozwiązania przy budowie strony by w prosty sposób ułatwić sobie pracę, przy aktualizacji witryny itd. Mam nadzieję, że każdy mnie zrozumiał. Dziękuje i pozdrawiam.