Witam. Niedawno rozpoczalem nauke PHP i nawet mam juz malenki serwisik na koncie (takie proste forum pisane razem z poradnikami helionu). znalazlem juz kilka szkolnych bledow ,ktore staram sie skutecznie i ze zrozumieniem eliminowac (czytaj nie przepisalem na pale). zaczynam studia informatyczne i wiem , ze platformy e-commerce beda moim chlebem powszednim, dlatego niezaleznie od programu studiow chcialbym jak najszybciej zglebic tajniki programowania obiektowego i PROFESJONALNEGO wykorzystania PHP - np. sprobowac sil w stworzeniu wlasnego CMS , ewentualnie nawet frameworka (oczywiscie na miare moich mozliwosci). zalezy mi po prostu na nabraniu dobrych przyzwyczajen na poczatku, w mysl zasady , ze lepiej sie czego s nauczyc , niz oduczyc.i tu wlasnie pytanie do Was : co powinienem najlepiej ( po kolei ) robic , zeby szybko ten cel osiagnac(czyli nabycie umiejetnosci profesjonalnego kodowania).
zanim zostane zjechany pragne uprzedzic , ze sprawdzalem na google, rowniez przeczytalem uwaznie watki na forum i po prostu nie znalazlem wyczerpujacej odpowiedzi na moje pytanie.nie chce tracic czasu na bladzenie po sieci tylko na realizacje scisle okreslonego planu ( i wtedy ewentualnie posilkowac sie google i pomoca forum )