Print it nic nie pokazuje - sesja jest pusta.
$p = $_GET['p'];
A $p == 'login' działa, ponieważ wyświetla się komunikat, o zalogowaniu i echując $_SESSION['log'], wyświetla ją, ale tylko na index.php?p=login, gdy przechodzę na inne podstrony, już sesja log jest pusta.
Ciastka włączone, sprawdziłem, jest ciastko PHPSESSID z wartością id sesji.
Przyzwyczaiłem się do $cos != '' , ale czy to wpływa na sesje ?
Tak, moja:
function info($class, $info)
{
echo '<div class="' . $class . '">' . $info . '</div>'; }
Często się przydaje

Edit:
Rozwiązałem problem
Zapisuje sesje, wszystko działa jak należy, Wujek Google doradzi + oczywiście odrobina myślenia 
Dla osób, które napotkają podobny problem:1. Na początku pliku miałem literówkę, session_start zamiast session_start();
Teraz zapisywanie w if'ie działa, ale pomimo ob_start() i ob_end_flush() wykazywało error:
Cytat(wrrrrrr...)
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at usr\index.php:1) in c:\usr\krasnal\www\projekty\notatki\index.php on line 3
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at usr\index.php:1) in c:\usr\krasnal\www\projekty\notatki\index.php on line 3
2. Cytat ze strony
PHPedia.pl:
Cytat(phpedia.pl)
przykład 3 - Mediawiki i kodowanie utf8 w plikach rozszerzeń
Komunikat "Cannot add/modify header information - headers already sent by..." może pojawić się w przypadku korzystania z edytora (np. Editpad) do edycji plików php domyślnie stosującego kodowanie utf8. W przypadku gdy zapiszemy plik w kodowaniu utf8, zostaną przesłane dodatkowe znaki znajdujące się na początku pliku i nie widoczne w edytorze.
Dodawanie rozszerzenia w mediawiki:
<?
include("extensions/articletocategory.php");
Rozwiązaniem jest otwarcie pliku articletocategory.php i zmiana jego kodowania, na przykład na latin2, co spowoduje usuniącie tych dodatkowych niewidocznych znaków, przez które pojawiaś się komunikat o wysłanym już nagłówku.
Aktualnie korzystam z Notepad++, który jak wyżej wspomniany Editpad, dodaje na początku pliku informacje o kodowaniu utf-8. Gdy zmieniłem kodowanie na ANSI wszystko zaczęło działać, hulać pełną parą

I tak się dziś z Wami żegnam, wracam do pracy, Pozdrawiam