Cytat(nowy_pehapowiec @ 15.02.2010, 20:31:37 )

No właśnie te świetne opinie o wordpresie mnie kuszą. Trochę się obawiam, że mój powstający systemik ma jakieś bugi, i kiedyś niespodziewanie się wysypie. No i nie chce wynajdywać koła od nowa, nauki z tego za dużej nie ma - już lepiej brać więcej zleceń

Jest więcej nauki niż myślisz. Organizowanie obiektów, efektywne zarządzanie nimi co w przyszłości owocuje o wiele szybszą realizacją zleceń.
Ja nie postawiłem jeszcze swojego bloga (mam w zamiarach) i nie postawię na wordpressie, tylko na własnym rozwiązaniu (które rozbudowuje). A dlaczego? Na żywo, bez problemów, bez stresu będę mógł sam sprawdzać jakie rozwiązania w webie będą lepsze, wydajniejsze, łatwiejsze w użyciu. Oczywiście jak kto woli, ale dla mnie www to jest sztuka a nie robienie pieczątek w internecie.
Oczywiście zaraz posypią się komentarze w stylu "a co ty z tego masz, że siedzisz nad tym" oraz jeden z głupszych "czy ty słońca nie lubisz?", to odpowiem tyle. O wiele lepsze umiejętności projektowania i tworzenia odpowiednich rozwiązań nie tylko w php ale też w innych językach.