Witam mam to wyszukiwarkę
http://itporady.pl/php-mysql/wyszukiwarka-...tekstowych.html
i wywala mi takie błędy
Deprecated: Function split() is deprecated in C:\wamp\www\search\wyszukiwarka.php on line 8
Deprecated: Function eregi() is deprecated in C:\wamp\www\search\wyszukiwarka.php on line 9
Warning: eregi() expects parameter 2 to be string, array given in C:\wamp\www\search\wyszukiwarka.php on line 9
Deprecated: Function split() is deprecated in C:\wamp\www\search\wyszukiwarka.php on line 8
Deprecated: Function eregi() is deprecated in C:\wamp\www\search\wyszukiwarka.php on line 9
Warning: eregi() expects parameter 2 to be string, array given in C:\wamp\www\search\wyszukiwarka.php on line 9
# Mapa dojazdu - zobacz jak do nas dojechać
ale wyszukiwarka działa i wyświetla wyniki oczywiście mogę wstawić @ przed 8 i 9 linijką i wszystko bedzie grało a błędów nie wyswieti ale czy to nie wpłynie jakoś na nią?
i jest problem z wyswietlaniem tekstu Brak wyników